Profesor din Botoșani, "antrenor" al olimpicilor! Elevii români au obținut șapte medalii la Turneul International de Informatică din Bulgaria!

Echipele de seniori si juniori ale Romaniei au obtinut patru medalii de aur si trei medalii de bronz la editia 2017 a Turneului International de Informatica Shumen din Bulgaria.

Profesor din Botoșani, "antrenor" al olimpicilor! Elevii români au obținut șapte medalii la Turneul International de Informatică din Bulgaria!

Medaliile de aur au fost cucerite de lotul de seniori format din Costin-Andrei Oncescu (Colegiul National "Dinicu Golescu" din Campulung Muscel), Andrei Popa (Liceul Teoretic "Mihail Kogalniceanu" din Vaslui), Alex Tatomir (Colegiul National "Nicolae Balcescu" din Braila) si Stefan Constantin-Buliga (Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti).

Cei trei elevi laureati cu bronz, componenti ai lotului de juniori, sunt Daniel-Stefan Boni (Liceul International de Informatica din Constanta), Tudor-Gabriel Mocioi (Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti) si Albert-Antoniu Greaca (Liceul Teoretic International de Informatica din Bucuresti). Din echipa a facut parte si Mircea Donciu, elev la Liceul Teoretic International de Informatica din Bucuresti.

Olimpicii romani au fost insotiti si pregatiti de profesorii Marius Nicoli (Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova) si Adrian Panaete (Colegiul National "August Treboniu Laurian" din Botosani), respectiv de studentii Lucian Bicsi si Teodor Stelian Ionescu, ambii de la Universitatea Bucuresti.

Competitia s-a desfasurat in localitatea bulgara Shumen, in perioada 22-26 noiembrie, fiind la a VIII-a editie in format international (initial concursul se adresa exclusiv liceelor de informatica din tara gazda). Au participat loturi nationale si echipe ale mai multor licee cu profil informatic din Bulgaria, Moldova, Polonia, Romania, Rusia, Serbia si Ucraina. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
445

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
201

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
145

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...