Peste 2.400 de elevi fac cursuri online, după depistarea unor cazuri de COVID-19

Peste 2.400 de elevi fac cursuri online, după depistarea unor cazuri de COVID-19

Peste 2.400 de elevi din județul Botoșani fac cursuri online, în această perioadă, după depistarea unor cazuri de infectare cu noul coronavirus în unitățile de învățământ, arată datele centralizate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ).

Potrivit sursei citate, în prezent sunt diagnosticați cu COVID-19 un număr de 168 de elevi, 105 de cadre didactice, 10 cadre didactic auxiliare și șase angajați din rândul personalului nedidactic. Drept urmare, activitatea școlară se desfășoară online pentru 140 de clase.

132 de persoane din județ au fost confirmate cu infecție Sars-CoV-2, în ultimele 24 de ore, potrivit unui raport al Direcției de Sănătate Publică. Rata medie de răspândire a virozei este de 4,65 cazuri la mia de locuitori, la nivelul întregului teritoriu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

BOR câștigă. Certificatul verde stă departe de slujbele religioase. „Accesul într-un spațiu sacru nu poate fi condiționat”

astăzi, 10:55
83

Accesul credincioșilor în biserică nu poate fi restricționat, pentru că e un spațiu care oferă „produse sau servicii vitale”, la fel ca magazinele alimentare și farmaciile, ar...

Apelul unei mame disperate să-și salveze unicul copil. „Viața lui depinde de o sumă de bani. Sunt un om cu puteri limitate”

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
4452

Doi părinți din Botoșani trăiesc o dramă, de când unicul lor copil a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoră pe creier. Boala de care suferă Doru a fost descoperită în urmă ...

20 de îmbolnăviri COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore. Un pacient de 40 de ani a murit

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
926

20 de persoane au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.Potrivit statisticii fur...