Peste 15.000 de participanți la Bucurie în Mișcare!

"Pot afirma cu tărie că botoșănenii iubesc sportul și știu să fie fericiți atunci când îl practică. Pietonalul Unirii a fost plin de zâmbete de copii, de voie bună, iar pentru noi, ca organizatori, asta este tot ceea ce contează"

Peste 15.000 de participanți la Bucurie în Mișcare!

Peste 15.000 de copii, părinţi şi bunici au participat, în acest sfârşit de săptămână (26-28 mai) la evenimentele marca Bucurie în Mişcare, organizate la Timișoara, în Parcul Rozelor; la Zalău, pe Platoul Prefecturii și în Parcul Municipal, la Baia Mare pe strada Câmpul Tineretului şi la Botoșani, pe Pietonalul Unirii.
 
"Ne-am amintit împreună de Jocurile Copilăriei, au fost organizate spectacole de cântec şi dans, demonstraţii și competiții sportive din cele mai variate. Concursurile cu multe premii au adus zâmbetul pe faţa tuturor participanților. Pe Pietonalul Unirii ne-am jucat, am alergat și am petrecut o zi de distracție.  La scena principală au avut loc demonstrații sportive oferite de Clubul AIKIDO Botoșani, iar tineri artiști din Botoșani ne-au oferit spectacol. Pot afirma cu tărie că botoșănenii iubesc sportul și știu să fie fericiți atunci când îl practică. Pietonalul Unirii a fost plin de zâmbete de copii, de voie bună, iar pentru noi, ca organizatori, asta este tot ceea ce contează", a spus Cezara Mîndrescu, coordonator local Bucurie în mișcare Botoșani.
 
Campania Bucurie în Mișcare România a vizitat până acum 12 orașe și a adunat peste 30.000 de participanți de toate vârstele. În perioada 1-4 iunie ne găsiți la Cluj Napoca, Galați, Bacău și Piatra Neamț.
 
"Prima ediție Bucurie în Mișcare a fost organizată 2012. De atunci, evenimentul a căpătat amploare și am crescut de la an la an. Anul acesta am ajuns în 16 orașe din România. Peste tot am amenajat locuri și terenuri de joacă. I-am învățat pe cei mici despre Jocurile copilăriei din vremea părinților. Ne bucură dorința de joacă în aer liber a copiilor, dar și a adulților. Chiar dacă uneori a plouat sau a bătut vântul, oamenii și-au luat pelerine sau umbrele și au rămas alături de noi, plini de tonus și bună dispoziție. Sunt fericită să constat că Bucurie în Mișcare scoate lumea afară din case și aduce zâmbete pe fețele copiilor", a precizat Paula Șipoș, coordonator național Bucurie în Mișcare România.
 
Bicicletele pentru probele de slow biking și suprafețele de joc au fost asigurate de un producator autohton de biciclete și de un retailer sportiv din Romania. Organizatorii au împărțit sute de dipome și surprize și au oferit brățări cu mesajul #iubescmiscarea, tuturor celor care au contribuit la provocarea 1 Milion de secunde de mișcare.  
 
Odată cu campania Bucurie în Mișcare 2017, a fost lansată și provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare”. Oricine dorește să contribuie la realizarea țintei finale trebuie să încarce un clip care implică mișcare, pe pagina www.bucurieinmiscare.ro!
 
Organizator Bucurie în Mişcare Botoșani 2017: CJE Botoșani
 
Partenerii locali Bucurie în Mişcare Botoșani 2017: Primăria Municipiului Botoșani, Direcția Județeană de sport și tineret, Inspectoratul Școlar Județean, AIKIDO Botoșani.
 
Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din din ţara noastră. În perioada 12 mai - 4 iunie, Bucurie în Mişcare se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizată de Asociaţia 11even  www.11even.ro  cu sprijinul Kaufland România.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
103

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
60

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
59

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...