Performanțe premiate la Colegiul „Eminescu” în deschiderea anului școlar (video)

Performanțe premiate la Colegiul „Eminescu” în deschiderea anului școlar (video)

Colegiul Național „Mihai Eminescu” a marcat deschiderea noului an școlar cu premierea unor elevi și profesori care au făcut cinste unității de învățământ. Aceștia au fost întâmpinați cu flori, diplome și ropote de aplauze, în semn de înaltă prețuire a performanței.

Au fost remarcați Andrei Casian, câștigătorul medaliei de bronz la Olimpiada Națională de Științe pentru Juniori și Daniel Malanca, absolvent care a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului. Alături de aceștia, au fost premiați profesorii lor îndrumători – Constantin Puceanu, Gabriel Cimpoeșu, Cristina Bălăucă, Cătălina Chiru, Liviu Huțanu, Aurelian Pintilei.

„Aceste rezultate nu ar fi fost în totalitate posibile fără ajutorul, sprijinul colegilor mei, ale cadrelor didactice care au găsit înțelegerea și vocația de a pregăti acești elevi pentru a reprezenta cu succes județul, țara la olimpiade internaționale. (...) În această instituție școlară se promovează excelența, implicarea, profesionalismul și competența. Vă doresc un an școlar în care să rămânem cu toții sănătoși, vă doresc implicare în cât mai multe proiecte școlare, rezultate și realizări pe măsură. Vă doresc tuturor să fiți demni de statutul de elev al Colegiului”, a afirmat Cristina Chiriac, directorul colegiului.

La festivitate au luat parte prefectul Sorin Cornilă și inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc, care au adresat elevilor felicitări și mesaje încurajatoare. A fost prezent, de asemenea, deputatul liberal Costel Șoptică.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta