Mesajul unui tânăr antreprenor de succes, la început de an școlar: „Acumulați cât mai multe cunoștințe, pentru că ele vă vor propulsa”

Invitatul special la deschiderea noului an școlar la Colegiul Național „A.T. Laurian” din municipiul Botoșani a fost chiar un fost elev al unității de învățământ care, în momentul de față, se află la conducerea unei mari firme.

Este vorba despre Șerban Iftime, băiatul lui Valeriu Iftime, om de afaceri și finanțatorul de la FC Botoșani. Șerban Iftime este în momentul de față director general la Elsaco Electronic.

Tânărul antreprenor și-a făcut o succintă prezentare, apoi i-a îndemnat pe elevi să profite și să se bucure de această perioadă.

Sunt Șerban Iftime, mândru absolvent al Colegiului Național „A.T. Laurian”, ulterior absolvent al Politehnicii din București. Actualmente sunt director general la Elsaco Electronic. Mă simt la fel de emoționant ca acum 15 ani, când ca și voi, începeam un nou an școlar. Vreau să vă spun doar atât: voi, dragi elevi, prețuiți această perioadă, construiți prietenii, respectați profesorii, acumulați cât mai multe cunoștințe, pentru că ele vă vor propulsa. Nu în ultimul rând, fiți îndrăzneți. Iar stimați profesori, vă încurajez să aveți răbdarea și puterea de a scoate tot ce este mai bun din acești elevi, fiindcă avem nevoie de ei. Să aveți un nou an școlar bogat în experiențe”, a declarat Șerban Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
848

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local. Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8110

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1296

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00. Inv...