La Liceul de Artă, început de an școlar cu atenționări pentru elevii majori: ”Nu veți fi exonerați” - Foto

Boboceii, dar și colegii lor din clasele primare, au fost ca în fiecare an punctul de atracție în prima zi de școală.

La Liceul de Artă, început de an școlar cu atenționări pentru elevii majori: ”Nu veți fi exonerați” - Foto

Îmbrăcați în uniforme specifice Liceului de Artă ”Ștefan Luchian”, cei mai mici școlari au venit însoțiți de părinți, toți purtând în mâini buchete de flori pentru ”doamna”.

Alături le-au fost dascălii la fel de emoționați, dar și elevii din clasele mai mari care s-au bucurat mai mult de revederea cu colegii.  

La Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani, discursul de început de an al directorului unității de învățământ a pus accentul pe respectarea regulamentului de organizare și funcționare ”cu toate prevederile, inclusiv cele referitoare la accesul și ieșirea din perimetrul unității”, după cum i-a atenționat Beatrice Păpădire, directorul liceului.

”De asemenea, rog părinții să ne sprijine în realizarea tuturor activităților, pentru că această colaborare dintre școală și familie este foarte importantă, iar noi, profesorii, fără dumneavoastră nu putem să obținem niciun fel de rezultate. Îi rog pe elevii mai mari să înțeleagă că dacă au devenit majori nu sunt exonerați de responsabilitatea de a respecta regulamentul de organizare și de funcționare. Vom fi foarte vigilenți, așa cum am fost și în alți ani. Poate unii cred că vor scăpa de anumite sancțiuni, acest lucru nu se va întâmpla, dacă va fi cazul. Nu vor fi exonerați, chiar dacă sunt majori, regulamentul instituției de învățământ trebuie respectat. Nici dumnealor nu au voie să părăsească perimetrul școlii în cadrul programului”, a rostit Beatrice Păpădie, directorul Liceului de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani.
 









 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
847

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8105

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1296

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...