O elevă de 7 ani, de la Botoșani, despre coronavirus: Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi!

O elevă de 7 ani, de la Botoșani, despre coronavirus: Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi!

SĂ NU UITĂM SĂ ZÂMBIM!!! Acesta este mesajul copiilor din clasa I C Step by Step, de la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani, coordonați de doamnele prof. Gabi Nechifor și Iulia Călugăreanu.

Mesajul a fost transmis în cadrul proiectului educațional- O LUME PLINĂ DE ZÂMBETE, desfășurat în Săptămâna Educației Globale, a cărei temă a fost ,,ESTE LUMEA NOASTRĂ! SĂ ACȚIONĂM ÎMPREUNĂ!”.

Mesajul este plin de creativitate și sinceritate și poate fi o picătură de optimism în aceste momente grele pentru noi toți.

În cadrul acestui proiect, micuții au aflat că ZÂMBETUL....

- Reduce stresul;

- Întărește imunitatea organismului;

- Atrage prietenii;

- Te face plin de succes;

- Îmbunătățește circulația sângelui;

- Scade nivelul de zahăr din sânge;

- Îmbunătățește somnul;

- Ne face mai atractivi.

“Plini de imaginație și de energie pozitivă, copiii au creat colaje, postere și desene pe care le-au postat pe grupul clasei, pe site-uri de socializare pentru a ne transmite tuturor să nu uităm să zâmbim nici sub mască. Ei au transmis mesaje responsabile și pline de optimism referitoare și la importanța respectării regulilor în plină pandemie. De asemenea,  și-au exprimat și marea lor dorință de a se întoarce la școală.

Referindu-se la virusul care ne-a bulversat viețile, o elevă de doar 7 ani, afirmă: ,, Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi! ”

„Împărtăşeşte-ţi zâmbetul lumii. Este un simbol al prieteniei şi păcii”, au explicat profesorii implicați în organizarea acțiunii.

Proiectul educațional O LUME PLINĂ DE ZÂMBETE s-a desfășurat cu elevii clasei I C Step by Step/Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani,  în Săptămâna Educației Globale, a cărei temă a fost ,,ESTE LUMEA NOASTRĂ! SĂ ACȚIONĂM ÎMPREUNĂ!”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

astăzi, 12:30
58

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

astăzi, 12:00
413

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...

Românii pot scăpa de carantină în cazul deplasărilor în UE

Vineri, 11 Iunie 2021
538

Oficialii europeni au stabilit, vineri, 11 iunie, noi măsuri pentru călătoriile realizate în interiorul Uniunii Europene. Începând cu data de 1 iulie, orice persoană care deține...