O elevă de 7 ani, de la Botoșani, despre coronavirus: Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi!

O elevă de 7 ani, de la Botoșani, despre coronavirus: Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi!

SĂ NU UITĂM SĂ ZÂMBIM!!! Acesta este mesajul copiilor din clasa I C Step by Step, de la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani, coordonați de doamnele prof. Gabi Nechifor și Iulia Călugăreanu.

Mesajul a fost transmis în cadrul proiectului educațional- O LUME PLINĂ DE ZÂMBETE, desfășurat în Săptămâna Educației Globale, a cărei temă a fost ,,ESTE LUMEA NOASTRĂ! SĂ ACȚIONĂM ÎMPREUNĂ!”.

Mesajul este plin de creativitate și sinceritate și poate fi o picătură de optimism în aceste momente grele pentru noi toți.

În cadrul acestui proiect, micuții au aflat că ZÂMBETUL....

- Reduce stresul;

- Întărește imunitatea organismului;

- Atrage prietenii;

- Te face plin de succes;

- Îmbunătățește circulația sângelui;

- Scade nivelul de zahăr din sânge;

- Îmbunătățește somnul;

- Ne face mai atractivi.

“Plini de imaginație și de energie pozitivă, copiii au creat colaje, postere și desene pe care le-au postat pe grupul clasei, pe site-uri de socializare pentru a ne transmite tuturor să nu uităm să zâmbim nici sub mască. Ei au transmis mesaje responsabile și pline de optimism referitoare și la importanța respectării regulilor în plină pandemie. De asemenea,  și-au exprimat și marea lor dorință de a se întoarce la școală.

Referindu-se la virusul care ne-a bulversat viețile, o elevă de doar 7 ani, afirmă: ,, Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi! ”

„Împărtăşeşte-ţi zâmbetul lumii. Este un simbol al prieteniei şi păcii”, au explicat profesorii implicați în organizarea acțiunii.

Proiectul educațional O LUME PLINĂ DE ZÂMBETE s-a desfășurat cu elevii clasei I C Step by Step/Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani,  în Săptămâna Educației Globale, a cărei temă a fost ,,ESTE LUMEA NOASTRĂ! SĂ ACȚIONĂM ÎMPREUNĂ!”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
802

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
252

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
218

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...