„Cum ne debarasăm responsabil de măștile folosite”, acțiune colectivă efectuată de elevii unei școli din Botoșani

„Cum ne debarasăm responsabil de măștile folosite”, acțiune colectivă efectuată de elevii unei școli din Botoșani

Elevii clasei a VII-a A, Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani, coordonați de prof. Hlihor Daniela,  au participat la ,, WORLD’S LARGEST  LESSON,, (Lecția cea mai lungă) , în data de 20 noiembrie 2020, sub egida UNICEF România.

Tema lecției din acest an este ,,Cum ne mai debarasăm responsabil de măștile folosite?”

Am urmărit filmul propus de UNICEF. Apoi am discutat despre reguli pe care trebuie să le respectăm legate de purtarea măștii de protecție. Am remarcat că acestea au devenit o sursă semnificativă de poluare. Oamenii de știință au semnalat următoarele: ,,Dacă nu luăm măsuri, în curând în ape vor fi mai multe măști decât meduze!”.

Astfel ne-am propus o Acțiune Colectivă prin care să sensibilizăm colectivitatea școlară și comunitatea locală cu privire la protecția mediului, debarasându-ne corect și responsabil de măștile folosite.

Sperăm ca acțiunea noastră să aibă impactul scontat.

Pentru aceasta ne-am organizat în trei grupe, am realizat trei afișe pe care dorim să le popularizăm. Așa încât să convingem cât mai multă lume că dacă noi putem și voi puteți. Să convingem cât mai multă lume să facă ca noi.

Deoarece :

 - Masca și alte echipamente de protecție se aruncă NUMAI  în coș cu capac și sac!

- Așa facem bine pentru NOI și pentru PĂMÂNT !!!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
83

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
316

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
62

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...