Multora deja le tremură pantalonii. Monica Anisie, ministrul Educației: Vom face publice 7.000 de teze de doctorat!

Multora deja le tremură pantalonii. Monica Anisie, ministrul Educației: Vom face publice 7.000 de teze de doctorat!

Ministrul Educației anunță că a aprobat metodologia de evaluare a școlilor doctorale, care “va fi publicată în curând în Monitorul Oficial” și peste 7000 de teze de doctorat vor fi făcute publice.

“În 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial trebuie să înceapă această evaluare de către ARACIS”, a declarat Monica Anisie, la Realitatea TV.

În ceea ce privește publicarea tezelor de doctorat, ministrul a afirmat că “legea educației prevede că aceste teze de doctorat sunt publice, ca atare trebuie să punem în aplicare și această prevedere a legii”, a explicat Monica Anisie, ministrul Educației.

“Am solicitat UEFISCDI să începem să facem publice aceste teze de doctorat. Avem în format electronic în acest moment în cadrul registrului peste 7.000 de teze de doctorat pe care în curând Ministerul Educației le va pune în mod transparent și le vom face publice. Vor fi la dispoziția publicului”, a precizat Anisie.

Reamintim că foarte mulți dintre angajații de la bugetul de stat primesc spor la salariu după ce au dobândit titlu de doctor, printre ei peste 600 de angajați ai MAI, funcționari public, profesori sau medici.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
155

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
165

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...