Jandarmii botoșăneni, urări pentru elevii unui colegiu la ceas aniversar

Sfaturi, îndrumări și urări de bine din partea jandarmilor botoșăneni, adresate elevilor și profesorilor deopotrivă, cu prilejul participării la activitățile organizate în cadrul programului național Școala Altfel.

Jandarmii botoșăneni, urări pentru elevii unui colegiu la ceas aniversar

În săptămâna în care Colegiul Tehnic ,,Gheorghe Asachi" Botoșani își sărbătorește Jubileul de Aur, care marchează 50 de ani de la înființare, jandarmii botoșăneni s-au întâlnit cu elevi și profesori din cadrul acestei instituții de învățământ cu tradiție.

Orientarea profesională după absolvirea colegiului, siguranța școlară, prevenirea faptelor antisociale în rândul elevilor și a consumului de droguri, dar și accesarea rețelelor de socializare sau pericolele care se pot ascunde în mediul virtual, în spatele unor ,,fețe" prietenoase, au fost subiectele discuțiilor purtate ieri după-amiază, la activitatea prilejuită de desfășurarea programului național Școala Altfel.

”Profităm de acest moment festiv și transmitem atât cadrelor didactice de ieri și de azi, cât și celor 50 de generații de elevi de până acum cele mai sincere urări de bine, sănătate deplină, bucurii și împliniri alături de cei dragi!”, au precizat jandarmii botoșăneni.

LA MULȚI ANI!

 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
335

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
358

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
216

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...