Elevii nu mai sunt obligați să poarte masca în curtea școlii, de săptămâna viitoare

Elevii nu mai sunt obligați să poarte masca în curtea școlii, de săptămâna viitoare

De săptămâna viitoare, elevii  nu vor mai fi obligați să poarte mască de protecţie în curtea şcolii, însă regula pauzelor decalate se va aplica în continuare, pentru a se evita aglomeraţia.

Potrivit ministrului Educaţiei, Sorin Câmpeanu, peste 2 milioane şi jumătate de copii din 2.500 de localităţi vor putea fi prezenţi fizic la cursuri, începând de luni, întrucât rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut sub 1 la mia de locuitori.

În județul Botoșani, începând de luni, 17 mai 2021, din totalul celor 479 unități de învățământ, 455 vor funcționa în scenariul 1 („verde”), iar alte 24 rămân, și săptămâna viitoare, în scenariul 2 („galben”).

Predarea se va face în continuare exclusiv online în clasele în care au fost confirmate cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Joi va avea loc premierea cadrelor didactice și a partenerilor educaționali implicați în Proiectul Educațional „Examene de nota 10”

astăzi, 14:00
81

Joi, 17 iunie 2021, ora 10:00, în Sala de formare a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, va avea loc premierea cadrelor didactice, a inspectorilor școlari și a partenerilor educaționa...

Începând de joi, județul Botoșani iese de sub atenționarea meteorologică Cod Galben

astăzi, 12:30
239

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, 16 iunie, o nouă atenționare meteorologică Cod Galben, valabilă pentru 15 județe din România, în intervalul 16 iunie...

O nouă premieră la Teatrul „Vasilache”, în acest weekend

astăzi, 12:00
79

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la o nouă premieră, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.Este vorba despre spe...