Elevi și profesori din Dorohoi și cinci țări partenere într-un proiect educațional, în vizită la Prefectură (fotogalerie)

Elevi și profesori din Dorohoi și cinci țări partenere într-un proiect educațional, în vizită la Prefectură (fotogalerie)

Echipa de proiect Erasmus+ „Living in a box: Our European Heritage Museum” a vizitat, astăzi, Palatul Administrativ din Botoșani, iar la ora 11:00, a avut loc o întâlnire cu conducerea Instituției Prefectului – Județul Botoșani, în sala „Nicolae Iorga”.

La întâlnire au participat elevi și profesori din echipele partenere de proiect din Turcia, Grecia, Portugalia, Cehia și Germania, alături de profesori și elevi ai Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi.

Aceștia au fost însoțiți de către domnul Inspector Școlar General, Bogdan Suruciuc și coordonatorul de proiect, profesor Gianina Butescu.

„Onorată asistență, bine ați venit la Instituția Prefectului – Județul Botoșani! Suntem onorați să vă avem ca oaspeți în această instituție în contextul desfășurării programului Erasmus. Încurajăm tinerii să participe la programe extracurriculare, care să le dezvolte abilitățile de comunicare și de cunoaștere a culturii altor state. Ne bucură și apreciem fiecare parteneriat extern pe care îl semnează școlile cu unități similare din străinătate. Apreciem, totodată, implicarea profesorilor coordonatori precum și rolul formator și motivațional al acestora. Sunteți un exemplu de bune practici și vă asigur că voi rămâne un partener de nădejde al tuturor școlilor care își propun să schimbe lucrurile în bine. Felicitări și mult succes”, este mesajul transmis de reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Sorin Cornilă.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Eroii căzuți pe câmpurile de luptă, pomeniți (și) la Botoșani! (foto, video)

Joi, 13 Iunie 2024
753

Cei care și-au dat viața pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului, au fost comemorați astăzi în în...

Hram la Biserica „Înălțarea Domnului” din Botoșani, enoriași uniți în credință! (foto, video)

Joi, 13 Iunie 2024
782

În creștinism, sărbătoarea Înălțarea Domnului marchează, așa cum spune și denumirea, înălțarea lui Isus Hristos la ceruri. Această sărbătoare este celebrată la 40 de zi...

Avarie majoră într-un cartier din Botoșani, trafic restricționat! Manager Nova Apaserv Botoșani: ”Acolo situația nu e prea bună!” (Foto)

Vineri, 7 Iunie 2024
4039

Cetățenii dintr-un cartier din municipiul Botoșani se confruntă cu o situație complicată. De câteva zile, apa curge pe trotuar, avaria fiind deja în atenția lucrătorilor Nova Apase...