Doliu în educație, a urcat la ceruri un om care lasă în urmă ”multe fapte bune și multe cuvinte de laudă” (foto)

O adevărată profesionistă, un om dedicat meseriei. Asta spun, la ceas de tristețe și regrete, cei care au cunoscut-o pe educatoarea născută într-un sat din Botoșani.

Doliu în educație, a urcat la ceruri un om care lasă în urmă ”multe fapte bune și multe cuvinte de laudă” (foto)

Doina Budinschi s-a născut în Hlipiceni, județul Botoșani. Inima celei care a educat generații de copii s-a oprit la 68 de ani.

A activat, în ultimii ani, în cadrul unei grădinițe din municipiul Suceava.

”Doina Budinschi, o adevărată profesionistă, om dedicat meseriei. Vestea a venit pe neașteptate, nu de mult, am petrecut clipe frumoase împreună. Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Rămas bun, draga noastră! Promitem că nu te vom uita, că vei rămâne mereu în amintirea noastră! Drum lin!”, au transmis foștii colegi la aflarea tristei vești.


Și comunitatea din Hlipiceni este aproape de familia îndoliată. Familie care a mai dat României un om de valoare: prof.univ. Mihai Cojocaru.

”Doamna educatoare Doina Budinschi, fiica Ioanei Cojocaru din Hlipiceni și sora domnului profesor universitar Mihai Cojocaru, a luat hotărârea de a pleca spre cele de sus, lăsând în urmă multe, multe fapte bune și multe, multe cuvinte de laudă și multe, multe generații de copii călăuziți spre cele frumoase și demne de luat în seamă în viața asta care, în cazul Domniei Sale, s-a oprit la doar 68 de ani! Bunul și milostivul Dumnezeu să o primească în cereștile lăcașuri și să o odihnească întru Lumina Sa neînserată! Condoleanțe Familiei, îmbrățișări creștinești și credință în Învierea în care ne vom regăsi cu toții! Pomenirea fie-i din neam în neam și din veac în veac!”, este mesajul comunității din Hlipiceni, județul Botoșani.

Cei care au cunoscut-o pe Doina Budinschi sunt, la rândul lor, cu inima îndurerată.

”Cât de rău îmi pare să aud o asemenea veste! Mi-e sufletul împietrit! Ați fost un om minunat, un cadru didactic extraordinar! Nu-mi vine să cred! Rar mai întâlnești educatori așa cum ați fost dumneavoastră! Îmi voi aminti cu mult drag de momentele petrecute împreună! Domnul să vă ierte, să vă odihnească în pace și să vă așeze în rândul celor drepți!”, sunt cuvintele care vorbesc despre valoarea umană și profesională a celei care a fost Doina Budinschi.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
99

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
104

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
152

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...