Botoșăneanul care face cinste Academiei de Poliție: ”M-am ambiționat să îmi continui studiile și să avansez în viață și în carieră”

Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București se mândrește cu el. Studentul din Botoșani a urmat pe rând toți pașii necesari pentru a ajunge acolo unde a visat: o carieră în jandarmerie.

Botoșăneanul care face cinste Academiei de Poliție: ”M-am ambiționat să îmi continui studiile și să avansez în viață și în carieră”

Ciprian Claudiu-Ștefan este în prezent student al Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București, specializarea Jandarmi. Povestea lui a fost făcută publică chiar pe pagina de socializare a unității de învățământ.

”Ca persoană am început de jos, am început și terminat Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni în anul 2018, continuând timp de 4 ani să fiu subofițer în cadrul Jandarmeriei Române. Apoi, urmărind progresul colegilor și studenților care soseau în practică la IJJ Botoșani, m-am ambiționat să îmi continui studiile și să avansez în viață și în carieră, urmând cursurile Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București. Imensă mi-a fost bucuria când am fost declarat ADMIS în anul 2022! Mi-am dorit de foarte mult timp să devin jandarm și timpul a fost de partea mea când am fost ADMIS în cele două instituții ale MAI”, a precizat Ciprian Claudiu-Ștefan.

Studentul este convins că visul său s-a împlinit datorită perseverenței, dar mai ales pentru că nu a renunțat niciodată.

”Celor care vor să urmeze o astfel de carieră, le pot spune că oricât de mult timp ar dura pentru cineva să își îndeplinească dorințele, trebuie să persevereze și să creadă în ele, pentru că într-o zi, acestea se vor împlini!”, a conchis tânărul din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

astăzi, 13:32
56

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un contain...

El este cel mai scump „fotograf” din Botoșani, o poză depășește 1300 de lei!

astăzi, 12:49
556

Cel mai scump „fotograf” vine din Botoșani. Mai exact, de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.O poză făcută de el îi face pe...

Apă întreruptă și restricții în Dorohoi și alte două localități din județ!

astăzi, 12:25
119

Urmare a avariei produse în zona localității Dolina pe conducta din oțel Ø 600 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani va restricționa furnizarea apei, astăzi 08 mai 2024, încep&a...