Daruri de la Moș Nicolae pentru elevii de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Botoșani

Daruri de la Moș Nicolae pentru elevii de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Botoșani

Moș Nicolae poate apărea în diferite moduri pentru fiecare copil. Fie că are chipul părinților, a fraților, a cadrului didactic, a unui voluntar din partea unei Asociații și chiar a unui străin, în sufletele micuților copii, care așteaptă cu nerăbdare această perioadă magică, gesturile făcute au o însemnătate imensă.

Astfel, de sărbătoarea Sfântului Nicolae inspectorii școlari din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani au luat chipul lui Moș Nicolae și au mers la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din municipiul Botoșani, pentru a le împărți copiilor cadouri.

Darurile au fost trimise tocmai din Danemarca, cu sprijinul inspectorului școlar general adjunct, profesorul Bogdan Suruciuc.

Am fost răsplătiți cu zâmbete și cu promisiunea că toți copiii vor învăța mai bine și vor fi și mai cuminți. Felicitări întregului colectiv inimos de cadre didactice, personal auxiliar și nedidactic al unității și La mulți ani, de ziua școlii”, a scris Ada Macovei, inspector școlar general, pe pagina sa de Facebook.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
514

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1661

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
607

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...