Daniel Botezatu despre testarea copiilor: „Nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical”

Daniel Botezatu despre testarea copiilor: „Nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical”

Profesorul Daniel Botezatu este total împotriva testării copiilor de către profesori. Acesta a și scris, zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, un punct de vedere referitor la această situație controversată.

Cadrul didactic nu este de acord ca testarea copiilor să fie efectuată de către profesori, ci ar trebui făcută de către cadre medicale.

Acesta își și motivează punctul de vedere, susținând că „Domnul ministru, flegmatic, insistă ca testul de salivă să fie făcut de către cadrele didactice, lunea și joia. Ce înseamnă asta? Profesorii care predau discipline de la 8 la 9, lunea și joia, au orele compromise. Eu, personal, luni am oră cu XII A, joi cu X E, ambele clase au câte o oră pe săptămână. Când mai fac istorie cu acești copii? Declar public, de pe acum, nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical și vreau să îmi țin orele normal”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
392

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1150

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
168

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...