Daniel Botezatu despre testarea copiilor: „Nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical”

Daniel Botezatu despre testarea copiilor: „Nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical”

Profesorul Daniel Botezatu este total împotriva testării copiilor de către profesori. Acesta a și scris, zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, un punct de vedere referitor la această situație controversată.

Cadrul didactic nu este de acord ca testarea copiilor să fie efectuată de către profesori, ci ar trebui făcută de către cadre medicale.

Acesta își și motivează punctul de vedere, susținând că „Domnul ministru, flegmatic, insistă ca testul de salivă să fie făcut de către cadrele didactice, lunea și joia. Ce înseamnă asta? Profesorii care predau discipline de la 8 la 9, lunea și joia, au orele compromise. Eu, personal, luni am oră cu XII A, joi cu X E, ambele clase au câte o oră pe săptămână. Când mai fac istorie cu acești copii? Declar public, de pe acum, nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical și vreau să îmi țin orele normal”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea Bursei de Valori din București se lansează o monedă de argint

Vineri, 2 Decembrie 2022
232

Banca Națională a României lansează, de pe 5 decembrie, în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema 140 de ani de la înființarea Bursei de Valori din București.Cara...

Tânăr depistat sub influența alcoolului și fără permis, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 2 Decembrie 2022
244

În cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Șendriceni, s-a produs un accident de circulație.E...

Drapel de 104 metri purtat pe străzile din Todireni de elevi și profesori (video)

Vineri, 2 Decembrie 2022
333

Elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic din Todireni au marcat Ziua Națională a României, alături de primarul comunei, într-un stil inedit. Pe ulițele satului, elevii și profeso...