Daniel Botezatu despre testarea copiilor: „Nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical”

Daniel Botezatu despre testarea copiilor: „Nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical”

Profesorul Daniel Botezatu este total împotriva testării copiilor de către profesori. Acesta a și scris, zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, un punct de vedere referitor la această situație controversată.

Cadrul didactic nu este de acord ca testarea copiilor să fie efectuată de către profesori, ci ar trebui făcută de către cadre medicale.

Acesta își și motivează punctul de vedere, susținând că „Domnul ministru, flegmatic, insistă ca testul de salivă să fie făcut de către cadrele didactice, lunea și joia. Ce înseamnă asta? Profesorii care predau discipline de la 8 la 9, lunea și joia, au orele compromise. Eu, personal, luni am oră cu XII A, joi cu X E, ambele clase au câte o oră pe săptămână. Când mai fac istorie cu acești copii? Declar public, de pe acum, nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical și vreau să îmi țin orele normal”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
837

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
297

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
774

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...