Copii vizitați de polițiștii din Botoșani cu autospeciale și jucării – Foto

Surpriza oamenilor legii a fost apreciată de copii, mai ales că n au lispit cadourile constând în jucării și materiale didactice.

Copii vizitați de polițiștii din Botoșani cu autospeciale și jucării – Foto

Polițiștii rutieri au fost în vizită, ieri, 12 octombrie, la școala Gimnazială nr. 1 Leorda unde au desfășurat activități de informare și prevenire, le-au prezentat copiilor autospecialele de poliție, iar preșcolarii au primit cadouri constând în jucării și materiale didactice.

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.

Într-o modalitate interactivă, cei mici s-au familiarizat cu indicatoarele rutiere și regulile de circulație, fiindu-le explicată semnificația și importanța fiecăruia, precum și modul de funcționare al semaforului pentru pietoni și pentru mașini.

Prin intermediul jocului, copiii au învățat cum trebuie să se asigure la traversarea străzii și care este modalitatea corectă de a traversa, precum și obligațiile pe care le au când strada este prevăzută cu semafor electric.

În cadrul activității, cei mici au avut acces în interiorul autospecialelor de poliție rutieră și au putut să acționeze semnalele acustice și vizuale al autospecialelor de poliție, simțindu-se și ei, pentru câteva momente, mici polițiști.









 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
301

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
441

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...