Colegiul „Laurian” reia tradiția sărbătoririi „Zilelor liceului”

Colegiul „Laurian” reia tradiția sărbătoririi „Zilelor liceului”

Colegiul Național „A. T. Laurian” din Botoșani reia tradiția organizării „Zilelor liceului”, care se vor celebra în perioada 3 – 6 noiembrie a.c., după doi ani de când pandemia a întrerupt evenimentul, anunță miercuri conducerea unității de învățământ.

Potrivit sursei citate, „Zilele liceului” fac parte din cultura organizațională și din viața școlii. Ultima ediție organizată, cea din 2019, a fost printre cele mai mari; colegiul sărbătorea atunci 160 de ani de la înființare.

„Restricțiile datorate epidemiei ne-au făcut să întrerupem o tradiție veche de peste 100 de ani, dar acum încercăm revenirea la normalitate și organizăm o mulțime de manifestări și activități sub genericul ZILELE LICEULUI, în perioada 3-6 noiembrie. Ca de obicei, prima activitate, joi la ora 8.00, va fi arborarea steagului colegiului în prezența profesorilor și a celor mai buni elevi ai clasei a XI-a din anul școlar trecut. Ultima va fi duminică - premierea la concursul internațional de matematică Octav Onicescu, ajuns la ediția a XXIII-a”, a transmis conducerea Colegiului „A. T. Laurian”.

Programul manifestărilor poate fi descărcat la acest link.

 

Spune-ne opinia ta