Ada Alexandrina Macovei a învins Covid-19 și s-a întors la ISJ Botoșani: Trebuie să fim cu toții de aceeași parte a baricadei, în lupta cu virusul acesta, care există și este periculos!

Ada Alexandrina Macovei a învins Covid-19 și s-a întors la ISJ Botoșani: Trebuie să fim cu toții de aceeași parte a baricadei, în lupta cu virusul acesta, care există și este periculos!

Ada Alexandrina Macovei, inspectorul general adjunct, s-a întors la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani după ce a învins coronavirsul.

“Am revenit la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, cu optimism! Chiar am încredere că școlile vor fi un mediu sigur, că fiecare dintre angajații școlii va face tot ce îi stă în putere pentru a preveni îmbolnăvirea sa și a celor din jur, inclusiv a copiilor.

Împreună cu doamna director a Direcției de Sănătate Publică, dr. Monica Adăscăliței, am fost în școli, vom merge și în zilele următoare, într-o campanie de conștientizare și pentru asigurarea prevenției.

Dacă toți angajații în învățământ, părinții și elevii vor respecta protocoalele și legile in vigoare, cazurile vor fi mai puține si mai puțin grave. Măsurile luate sunt doar pentru a evita apariția focarelor și închiderea ulterioară a școlilor, chiar dacă unii se opun încă. Pentru prima dată, poate, trebuie să fim cu toții de aceeași parte a baricadei, în lupta cu VIRUSUL ACESTA, care EXISTĂ ȘI ESTE PERICULOS! Dragi elevi, părinți, bunici, aveți încredere în responsabilitatea și profesionalismul nostru, fiți responsabili și implicați! Împreună putem rupe lanțul de transmitere a bolii!, a precizat Ada Alexandrina Macovei.

Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) din Botoșani a fost diagnosticată, la 11 august cu virusul Covid-19. În vârstă de 43 de ani, Ada Macovei s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgențelor cu simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2, iar cadrele medicale au decis să o testeze, rezultatul pozitiv fiind comunicat în seara zilei de luni.

Ada Alexandrina Macovei a învins Covid -19 și s-a întors la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A fost spectacol pe cerul României, aurora boreală vizibilă și în zona Moldovei (Foto)

astăzi, 08:59
87

Noaptea ce a trecut a adus, cu siguranță, cel mai impresionant episod istoric de auroră boreală vizibilă în România din mai toate regiunile sale, spun specialiștii.”Explica...

Botoșani: Fost militar acuzat că a bătut două surori pe stradă!

astăzi, 08:30
176

Un militar în rezervă este acuzat că a bătut două surori, pe fondul unei neînţelegeri. S-a întâmplat în a doua zi de Paşte, pe o stradă din Botoşani, iar după co...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Mochie preotul; Sfântul Ierarh Metodie şi Sfântul Cuvios Chiril, luminătorii slavilor

astăzi, 08:00
27

Sfântul Sfinţit Mucenic Mochie a trăit pe vremea împăratului Diocleţian (284-305) şi era din Roma. Fiind preot al bisericii din cetatea Amfipoli, care este în părţile Macedoni...