Revoluția Dedeman: Dragoș Pavăl i-a îndemnat pe români să-și pregătească CV-urile!

Frații Pavăl, Dragoș și Adrian, pregătesc un nou proiect, sub umbrela gigantului Dedeman.

Compania românească pornește la drum cu DedeTech, dar are nevoie de angajați pentru a putea face acest demers. Ca urmare, patronii vor face angajări masive în 3 mari orașe din România. Din umbră, se vor ocupa de cele 62 de magazine. Cu siguranță, vor avea parte de salarii care să compenseze efortul.

Pornit de la un mic magazin cu de toate, inclusiv unghiere și gumă de mestecat, cei doi frați au reușit să creeze un imperiu care i-a făcut cunoscuți și peste hotare. Afaceriștii nelipsiți din topul Forbes au avut, doar cu firma lor cea mare, să aibă o cifră de afaceri de 11,5 miliarde de lei și un profit net de 1,5 miliarde. În prezent, au nu mai puțin de 12.113 de angajați, în întreaga țară.

Numărul de lucrători va crește pentru că Dragoș și Adrian Pavăl și-au propus să vină cu o revoluție digitală în magazinele lor. Doresc să-și optimizeze sistemul informatic, în special pentru segmentul logistic și cel de e-commerce, scrie Bugetul.ro.

Potrivit anunțului făcut de patron, compania lor urmează să deschidă DedeTech, dar are nevoie de IT-iști care să cunoască bine meseria. Vor lucra de la birou, în Bacău, București și Iași. Salariul nu a fost făcut public.

„Lumea se schimbă cu o viteză uimitoare, iar tehnologia a transformat modul în care trăim, lucrăm și interacționăm unii cu ceilalți. Dacă în urmă cu zece ani nu ne puteam imagina că vom ajunge să comandăm online produsele necesare pentru renovări, astăzi acest lucru a devenit o realitate cotidiană pentru milioane de oameni. Ca lider de piață, avem responsabilitatea de a ne poziționa în fruntea acestei revoluții digitale și de a le oferi clienților noștri, de fiecare dată, cele mai bune produse și servicii atât online, cât și în magazinele fizice. DedeTech este fundația pe care ne bazăm aceste aspirații, de aceea căutăm oameni talentați, care să împărtășească această viziune și care să devină parte din viitorul digital al Dedeman”, spune Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman.

Cei interesați pot lua legătura cu departamentul de Resurse Umane al gigantului. Angajații responsabili le vor putea oferi toate detaliile.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Mititelu: Plăți de peste 123 de milioane de lei prin programul „Anghel Saligny” în judetul Botoșani!

astăzi, 19:00

Acum se vede clar că educația și școala românească pot aduce rezultate atunci când investești pasiune și rămâi consecvent. Tot ce am învățat mă ajută acum să contr...

Sfârșit de săptămână cu evenimente culturale și religioase vegheate de jandarmii botoșăneni!

astăzi, 18:30

În această după-amiază, efectivele de jandarmerie vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale la spectacolul cultural-artistic organizat de Orchestra Populară Rapsozii Botoșanilor &...

Oficialități din partea PNL Botoșani, prezente la festivitățile de la Darabani, dedicate Zilei Pompierilor!

astăzi, 18:00

Au fost prezente, ca în fiecare an, oficialitățile județului, colegi ai acestora și directori de instituții. La festivitățile din Darabani a participat și Ovidiu Jitaru, primul pe lis...