Firma administrată de patronul FC Botoșani, interesată și de reabilitarea rețelelor termice din Constanța

Firma administrată de patronul FC Botoșani, interesată și de reabilitarea rețelelor termice din Constanța

Primăria Constanța a lansat, în luna august a.c., licitația pentru reabilitarea rețelelor termice secundare – etapa IV, în valoare de aproape 140 de milioane de lei. O singură asociere de firme este interesată de achiziție. Este vorba despre Elsaco Electronic SRL şi Sicor.

Elsaco Electronic SRL din Botoșani, administrată de patronul echipei de fotbal FC Botoșani, Valeriu Iftime, se află printre firmele câștigătoare și în cazul reabilitării reţelelor de termoficare din Constanţa, etapele I, II și III. Societatea a fost înființată în anul 1994. Aceasta se ocupă de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide. Administratori sunt Valeriu Iftime și Ovidiu Jitaru. Asociați sunt Valeriu Iftime (40%), Doru Popa (20%), Petru Parfenov (20%) și Ovidiu Jitaru (20%). În anul 2022, firma a avut o cifră de afaceri 344.403.264 de lei, un profit net de 21.982.655 de lei și 229 de angajați, conform listafirme.ro.

Durata proiectării și execuției lucrărilor este de 27 de luni, la care se adaugă perioada de garanție a acestora. Aceasta este de cinci ani de la testarea și punerea în funcțiune, după terminarea lucrărilor de execuție, se arată în Caietul de sarcini, conform Focuspress.ro.

Conform site-ului Primăriei Constanța, acest proiect are ca perioadă de implementare intervalul 27 decembrie 2022 – 31 decembrie 2024 și este finanțat prin Programul Termoficare, de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
60

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
330

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
60

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...