Electroalfa, pe cale să finalizeze noua Fabrică de Medie Tensiune

Electroalfa, pe cale să finalizeze noua Fabrică de Medie Tensiune

Un proiect demarat în 2018 pentru care lucrările de construcții au început în noiembrie 2019 este aproape de final. Noua Fabrică de Medie Tensiune își va începe activitatea pe 15 mai, iar de la 1 iulie se va lucra la capacitate maximă.

Suprafața construită a fabricii depășește 8000 de mp și va cuprinde atât o zonă destinată producției, cât și o zonă alocată birourilor.

Prin tehnologiile automatizate pe care le implementăm la Fabrica de Medie Tensiune, productivitatea și calitatea produselor de medie tensiune vor fi mult îmbunătățite. Noua infrastructură va permite o creștere a capacității de fabricație a Posturilor de Transformare Compacte (PTC-uri) de la aproximativ 20 de bucăți pe lună, la aproximativ 80 de PTC-uri pe lună. Capacitatea de producție va crește și pentru Celulele de Medie Tensiune Distribuție Primară (CMTDP), tot până la 80 de bucăți pe lună, iar cele de Distribuție Secundară (CMTDS) vor ajunge la 230 de bucăți pe lună.

O nouă gamă de produse, Sheltere Metalice, va fi oferită partenerilor Electroalfa începând cu 2020. Am investit în echipamente și tehnologii care să ofere clienților noștri produse la un standard de calitate foarte ridicat. În funcție de diversitatea și complexitatea acestora, Electroalfa va putea produce aproximativ 40 de bucăți de containere pe lună, estimând că majoritatea vor fi pentru export.

Dintre noile utilaje și tehnologii, se pot evidenția următoarele:

  1. Linie semi-automată de turnare elemente prefabricate pentru carcase PTC-uri din beton
  2. Linie semi-automată de asamblare Celule Medie Tensiune Distribuție Primară (CMTDP)
  3. Linie semi-automată de asamblare Celule Medie Tensiune Distribuție Secundară (CMTDS)
  4. Linie de producție Sheltere Metalice (utilaje pentru tăiere/sudură/ sablare/vopsire)

Lucrările de realizare a noii investitii se deruleaza amplu în această perioadă, iar investiția totală va depăși în final suma de 8,4 milioane de euro.

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(A) Anunț angajare

Miercuri, 3 Martie 2021
213

Pentru dezvoltarea departamentului de vanzari ANGAJAM - AGENTI VANZARI – 3 posturi pentru betoane, pavaj, camine, capace, tuburi, agregate naturale si concasate, tamplarie PVC si ALCandidatu...

(A) Societate comerciala din Botosani angajeaza

Miercuri, 3 Martie 2021
286

personal pentru departamentachizitii – aprovizionare – 2 posturi CERINTE:·         Absolvent(a) de studii superioare( T...

Ce anume te poate învăța Youtube?

Vineri, 26 Februarie 2021
240

Chiar dacă viața însăși este un învățător, de fapt cel mai bun dintre toți, există și alți îndrumători care ne ajută să mai deslușim din tainele pe care aceasta le las...