CEC a dat doar 10 credite până acum prin mult lăudatul program cu dobânda zero susținut de Guvern

CEC a dat doar 10 credite până acum prin mult lăudatul program cu dobânda zero susținut de Guvern

In primele doua saptamani de la lansarea programului "Investeste in Tine", CEC Bank a primit 500 de solicitari, dar a acordat doar zece credite.

Din cele 500 de solicitari, 220 de cereri au dosarul complet si sunt in curs de analizare si doar zece au fost deja aprobate, anunta Profit.ro.

Conform datelor oficiale, 50% dintre solicitanti au varste cuprinse intre 16 si 26 de ani si sunt inscrisi in sistemul de invatamant si la cursuri de specializare.

Prin programul "Investeste in Tine", tinerii intre 16 si 26 de ani pot obtine credite cu dobanda zero, garantate de stat, de pana la 40.000 de lei, iar persoanele care au varsta cuprinsa intre 26 si 55 de ani pot lua imprumuturi de pana la 35.000 de lei.

Solicitantii trebuie sa fie persoane fizice cu cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, si trebuie sa fie cuprinse in sistemul de invatamant sau sa urmeze cursuri de specializare autorizate de Ministerul Educatiei sau, dupa caz, de Ministerul Muncii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
238

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
220

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
317

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...