Primăria Botoșani promite trei zile de spectacol la September Fest

Primăria Botoșani promite trei zile de spectacol la September Fest

În ședința ordinară a Consiliului Local Botoșani, din 31 august 2018, va intra în dezbatere proiectul privind aprobarea organizării, în perioada 6-9 septembrie, a Festivalului September Fest, evenimentul fiind programat să se desfășoare în Centrul istoric al municipiului Botoșani.

Conform raportului de specialitate supus dezbaterii, finanțarea manifestării se va realiza prin alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul pentru anul 2018, destinația sumei fiind pentru plata artiștilor care vor evolua pe parcursul celor trei zile, precum și alte cheltuieli necesare, prin încheierea de protocoale de parteneriat. În schimbul folosirii locului publilc se va achita contravaloarea scenei, sistemului de sunet precum și plata unor artiști care vor fi stabiliți de comun acord, artiști care vor completa lista celor care vor fi plătiți din suma de 50.000 de lei. 

Organizatorii spun că în pregătirea evenimentului vor fi implicate toate instituțiile culturale finanțate de la bugetul local, precum și alte entități, "pentru a sigura o paletă largă de acțiuni, astfel încât să satisfacem gusturile diversificate ale tuturor cetățenilor municipiului Botoșani".

 

Spune-ne opinia ta