Horoscopul Păsărilor: Ești Sticlete, Șoim sau Lebădă?

Horoscopul Păsărilor: Ești Sticlete, Șoim sau Lebădă?

Dacă nu te-ai fi născut om, ce pasăre ți-ai fi dorit să fii? Zodiacul păsărilor pornește de la data de naștere și de la caracterul pe care îl au în comun păsări și oameni, pentru a creiona 12 tipologii și 12 răspunsuri posibile la întrebarea de mai înainte.

Prigoria
21 ianuarie – 17 februarie

Cei născuți în semnul Prigoriei au un temperament pătimaș și energic. În general, prigoriile sunt persoane orgolioase, certărețe, dar și cu mare atașament față de valorile familiei și ale căminului.

Sticletele
18 februarie – 17 martie

Persoanele din zodia Sticletelui sunt persoane colorate și foarte sociabile. Le face plăcere să se afle în mijlocul oamenilor, fie că este vorba despre prieteni vechi sau despre noi cunoștințe. Faptul de a fi înconjurați de oameni pe care îi iubesc le dă un sentiment de siguranță. Sunt, de asemenea, foarte creative, dar nu întotdeauna își găsesc locul și motivația pentru a da frâu liber creativității. În pofida imensei lor sociabilități, trebuie ținut cont și de faptul că sunt firi iritabile, temperamentale, dar nu neapărat conflictuale.

Șoimul
18 martie – 14 aprilie

Cei născuți sub semnul Șoimului ies întotdeauna în evidență. Au personalități puternice, nu se sfiesc să își afișeze determinarea și curajul, reușesc cel mai adesea să-și impună punctul de vedere (și) prin notorietatea de care se bucură în cercul lor. Ei evită totuși situațiile problematice cu mare tact. Nu le place să își irosească energia în situații care par să ducă nicăieri.

Albatrosul
15 aprilie – 12 mai

Albatrosul are o personalitate melancolică. Adeseori preferă ca, în loc să acioneze, să filosofeze și să își pună întrebări. Totuși, atunci când vor să atingă un țel anume, sunt capabili să străbată un drum lung, cu multă îndârjire, pentru a atinge acel țel. Câteodată, ei se lasă prinși în situații care nu le sunt favorabile și din care vor ieși cu mult consum de energie, din această cauză trebuie să învețe să le ocolească.

Porumbelul
13 mai – 9 iunie

Cei născuți sub semnul porrumbelului iubesc natura și frumusețea lumii, iubesc pacea și liniștea sufletească. Sunt, de asemenea, cei care aduc veștile bune, bucurându-se că soarta le-a hărăzit acest privilegiu. Sunt persoane răbdătoare, care știu să se adapteze fiecarei situații. Lipsa lor de agresivitate îi face să devină victime ale unor personaje cu intenții negative, de aceea este de recomandat să fie mai precauți atunci când leagă prietenii și amiciții noi.

Vulturul
10 iunie – 7 iulie

El are o ținută care impune respect și aceeași solemnitate pe care o are această pasăre în mediul său natural o vor arăta și cei născuți sub acest semn zodiacal. De asemenea, aceste persoane pot avea abilități vizionare dezvoltate, pot imagina și proiecta în viitor fapte și întâmplări și pot să prevadă cum vor decurge mâine anumite acțiuni care au început astăzi. Persoanele născute sub semnul vulturului au capacitatea de a se ridica deasupra ignoranței multora dintre semeni și sunt înzestrate cu multe alte talente, de la cele care se folosesc de îndemânarea fizică, până la cele care apelează la priceperea minții sau la sensibilitatea sufletului.

Privighetoarea
8 iulie – 4 august

Ca și păsările din natură, al căror cântec de înfrumusețează mereu nopțile de vară, cei născuți sub acest semn ies în evidență prin faptul că întotdeauna au câte ceva frumos de spus. Bunătatea și frumusețea lumii le sunt la îndemână și le face mare plăcere să spună cuvinte frumoase, să aibă gesturi calde față de cei din jur. Sunt în același timp persoane care preferă să fie în conexiune cu partenerii lor. În interiorul inimii ascund o personalitate ardentă care abia așteaptă să se manifeste în afară, între oamenii care le sunt dragi.

Pescărușul
5 august – 1 septembrie

Mereu activi, mereu surâzători, cei nascuti sub zodia pescărușului au un caracter dinamic, viu, strălucitor. Sunt oameni pe care îți va face plăcere să îi întâlnești mereu. Se simt foarte bine în apropierea mării sau a oricărui curs de apă. Sunt ambițioși și, adeseori, deschizători de drumuri pentru cei din cercul lor de prieteni, ei fiind primii care ajung în locuri sau situații la care/în care ceilalți ar dori să ajungă dar se tem de necunoscut.

Lebăda
2 septembrie – 29 septembrie

Lebăda are un cararcter complex și… complicat. Chiar dacă la suprafață pare o persoană caldă și relaxată, în interior se străduiește din greu să țină pasul cu lumea modernă. Este de asemenea o persoană foarte exactă, corectă, chiar tipicară. Dacă este provocată, lebăda poate să arate un temperament violent, pasional. Dar sunt oameni pe care merită să îi aveți aproape. Își ghidează existența în baza unor principii ferme. Iar viața lor de cuplu este una cel mai adesea indestructibilă, tocmai pentru că nu se vor abate niciodată de la drumul lor.

Ciocănitoarea
30 septembrie – 27 octombrie

Ciocănitoarele sunt persoane foarte ambițioase, foarte muncitoare. Nimic nu le stă în cale atunci când își propun ceva măreț. Nu le este teamă să se afișeze cu ideile lor și în același timp nu se sfiesc să le susțină în fața tuturor. Au un stil de viață cam exuberant și gălăgios și de aceea, uneori, cei din jur nu văd cât de inteligenți sunt acești oameni. Ei vor fi mereu sufletul unei petreceri. De asemenea, sunt cei care preiau durerea celor din jur, pentru că se bucură când știu că celorlalți le este bine.

Vânturelul
28 octombrie – 24 noiembrie

Cei născuți sub acest semn al horoscopului pasarilor au o inteligență ascuțită. Când au parte de o provocare, se vor concentra pentru a găsi cele mai bune soluții. Sunt încrezători în propriile abilități, iar această încredere îi poartă către zone în care alții nici nu îndrăznesc să viseze că vor ajunge. Au atenție distributivă și capacitatea de a face mai multe lucruri deodată, cu o aparentă lejeritate, care nu îi va ajuta însă întotdeauna în relația cu ceilalți, pentru că nu toți suportă să fie comparați cu cineva mai bun decât ei.

Corbul
25 noiembrie – 23 decembrie

Corbul are o personalitate impresionantă. O persoană născută sub acest semn nu va trece nicicând neobservată. Sunt ființe introspective și de o eleganță aparte. Iubesc provocările și să fie stimulate din punct de vedere intelectual. Detestă superficialitatea. Se spune că ei, corbii, sunt înțelepții zodiacului și chiar dacă nu toți cei născuți în această perioadă scriu cărți de filosofie, este clar că au o inteligență peste medie.

Bâtlanul
24 decembrie – 20 ianuarie

Cei născuți sub zodia bâtlanului pot fi persoane puternice, din punct de vedere psihic și emoțional. Sunt persoane care au tăria de caracter necesară de a face cele mai bune alegeri în situațiile dificile. Sunt oameni pe care te poți baza și de la care ai mult de învățat, mai ales tăria de caracter și înțelepciunea. Sunt lideri ideali, pentru că sunt devotați celorlalți și nu lor înșiși și au capacitatea de a da fiecăruia de făcut ceea ce se pricepe cel mai bine să facă, pentru a nu risipi resurse și timp.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...