Citate inspiraționale pentru zodia ta!

Citate inspiraționale pentru zodia ta!

Descopera cele mai frumoase citate inspirationale, care se potrivesc zodiei tale, mesaje care sa ti se potriveasca si care sa te inspire in viata.

Berbec

Datorita agerimii si istetimii lor, creativitatii si spiritului inovativ de care dau dovada, nativilor din zodiac Berbec le oferim citate din Albert Einstein, care speram sa ii ispire:

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul".   
"Nu ma gandesc niciodata la viitor. Oricum vine destul de repede".   
"Exista doua moduri de a-ti trai viata: ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol".


Taur   

Taurii sunt cunoscuti datorita iubirii lor pentru frumos. De asemenea, lor le place sa traiasca bucolic si sa se distreze. Le dedicam citate din Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari artisti ai secolului XX; in perioada sederii sale la Paris, atunci cand nu se izola de dragul creatiei, romanului nostru ii placea sa isi invite prietenii sai la adevarate festinuri, unde chiar el era bucatar. Prietenii sai artisti erau desigur, serviti cu bucate romanesti.  

"Eu nu am cautat, in toata viata mea, decat esenta zborului! Zborul - ce fericire!".   
"Cine nu iese din Eu, n-atinge Absolutul si nu descifreaza nici viata".   
"Trupul omenesc este frumos numai in masura in care oglindeste sufletul".   


Gemeni   

Gemenii sunt cunoscuti pentru spiritul lor ludic si simtul comunicativ, de aceea lor le dedicam citatele lui , cel mai cunoscut speaker motivational si cel mai bine vanut autor al tuturor timpurilor, Dr. Stephen R. Covey.

"Viata noastra este rezultatul alegerilor pe care le facem, a da vina pe cei din jur, pe mediu, pe ceilalti factori exteriori, inseamna a da acestor lucruri puterea de a ne controla".   
"Ma bucur de viata pentru ce este ea in sine".   
"Cel mai bun mijloc de a prezice viitorul este sa-l creezi tu singur".


Rac

Racii sunt sensibili si familisti de exceptie. Ei au un spirit meditativ si bland, de aceea citatele din Osho le vor fi o frumoasa sursa de inspiratie:

"Iubirea nu este o relatie intre doua persoane. Ea este un stadiu al constiintei tale".
"Adevarata savoare a vietii se gaseste inauntrul vostru".
"Tacerea este spatiul in care omul se trezeste".


Leu   

Leii sunt liderii incontestabili ai Horoscopului. Ei domina si straluceasc pretutindeni. Sunt dinamici si au alura de conducatori. Lor le dedicam citate din Abraham Lincoln, cel de-al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

"Mi-am distrus toti dusmanii, facandu-i prietenii mei, prin iertare".
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai".
"Caracterul este ca un arbore si reputatia este ca o umbra. Umbra este ceea ce ne inchipuim noi ca este; arborele este lucrul real".
 


Fecioara   

Fecioarele sunt persoane foarte calculate, metodice si ... foarte studioase. Pentru ca vrem sa le stimulam spiritul ludic, le amintim de Eugen Ionesco, dar le mentinem pe fecioare in nota de realism caracteristica, prin citatele marelui dramaturg:  

"Ideologiile ne separa. Visurile si suferinta ne tin impreuna".   
"Nu raspunsul ne lumineaza, ci intrebarea".
"Tot ce a fost va fi, tot ce va fi este, tot ce va fi a fost".


Balanta   

Cei din zodia balantei sunt apreciati pentru diplomatie, pentru faptul ca sunt sociabili si sarmanti. Au un caracter iubitor si stiu sa ii trateze bine pe ceilalti, facandu-se foarte placuti. Totusi, balantele sunt celebre si pentru lipsa lor de consecventa, fiind foarte indecisi in multe situatii. Antoine de Saint-Exupery, autorul "Micului Print" transmite mesaje cu talc pe care le dedicam iubitoarelor balante:

"Viata ne-a invatat ca dragostea nu inseamna doar sa ne privim unul pe celalalt, ci sa privim impreuna in aceeasi directie".
Si... daca aveti indoieli, dragi balante: "Iata secretul meu, un secret simplu; doar cu inima cineva poate vedea clar ceea ce este esential, ceea ce este invizibil ochilor".   
"Intelesul lucrurilor nu sta in lucruri, ci in atitudinea noastra fata de ele".   


Scorpion  

Nativii din zodia Scorpion sunt rafinati, misteriosi si hotariti in demersurile lor. Acesti oameni iubesc sa se ascunda, ei nu se releva cu naturalete celorlalti si de aceea ne fascineaza. Si, pentru ca desi era mereu in lumina reflectoarelor, Marilyn Monroe era o misterioasa...  

"Ceea ce mintea nu recunoaste, inima ar putea sti".   
"Daca ai dat gres o data, nu inseamna ca vei da gres la tot. Continua sa incerci si sa crezi in tine!".  
"E mai bine sa fii nefericita singura, decat nefericita cu cineva".


Sagetator   

Sagetatorii sunt aventurierii horoscopului, ei iubesc calatoria si oamenii, au firi demne si iubesc provocarile. De aceea, ei vor iubi citatele primului om care a ajuns la Polul Sud – norvegianul Roald Amundsen.  

"Aventura inseamna planuri facute gresit".
"Trebuie sa ne amintim mereu cu recunostinta si admiratie de primii navigatori care si-au intins panzele vasleor, prin mijlocul furtunilor si ceata si au completat cunostintele noastre despre pamantul ghieturilor din Sud".
"Cand am citit Bhagavad-Gita si am reflectat la modul cum Dumnezeu a creat acest Univers, orice altceva mi s-a parut superfluu".


Capricorn   

Capricornii sunt loiali si seriosi, foarte sarguinciosi si mereu impecabili. Ii admiram pentru determinarea lor si responsabilitatea de care dau dovada atunci cand au de facut lucruri importante. Coco Chanel ii inspira cu siguranta:

"Nu-ti pierde timpul batand intr-un perete sperand ca il vei transforma intr-o usa".   
"Succesul este desori obtinut de catre cei care nu stiu ca esecul este inevitabil".   
"Unii oameni cred ca luxul este opozitia saraciei. Nu este, este opusul vulgaritatii".


Varsator  

Varsatorii sunt idealistii zodiacului. Sunt mereu impotriva curentului, inovativi, spirituali si revolutionari. Extrem de creativi si interesanti. Pentru ei, am ales citate din Petre Tutea, unul dintre cei mai mari ganditori ai romanilor:

"Cand vad un om inteligent, ma simt de parca as face o baie!".   
"Eu nu sunt orgolios deloc. Dar daca cineva ma calca pe nojite, mi-aduc aminte ce-am fost".   
"Libertatea omului e partea divina din el".


Pesti   

Pestii... visatorii nostri dragi! Nativii din pesti sunt firi complexe, viseaza mereu cu ochii deschisi, plutind pe aripile creativitatii. Sunt sensibili si prietenosi, mereu dispusi sa se sacrifice pentru binele celor dragi. Pestii vor il vor adora pe Vaclav Havel, primul presedinte post-comunist al Cehiei. Un presedinte care a marcat societatea Europeana contemporana, prin spiritul sau idealist:

"Salvarea acestei lumi umane nu este nicaieri altundeva decat in inima, in puterea umana de a reflecta, in puterea umana de a face lucruri si de a avea responsabilitate".  
"Minciuna nu te poate salva niciodata de o alta minciuna".   
"Odata ce un om incepe sa se considere sursa adevarului cel mai inalt din lume si masura tuturor lucrurilor, lumea incepe sa isi piarda dimensiunea umana, iar omul sa piarda controlul sau".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...