„Watch Dogs” și „Patima Roșie”, în weekend, pe scena de la Casa Tineretului

„Watch Dogs” și „Patima Roșie”, în weekend, pe scena de la Casa Tineretului

Începutul lunii noiembrie vine cu teatru pentru botoșăneni. Sâmbătă, 6 noiembrie, pe scena de la Casa Tineretului se va juca „Watch Dogs”, de la ora 18:00. Iar duminică, de la aceeași oră, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” vă invită să vizionați „Patima Roșie”.

„Câini de Pază” („Watch Dogs”), este un text marca Lucian Băleanu, cu regia artistică semnată de Alexandru Vasilache și scenografia de Mihai Pastramagiu.

Din distribuție fac parte Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaei, Sorin Ciofu și Gina Pătrașcu – Zamfirache.

„Incinta unui aeroport. Un culoar lăuntric, interzis călătorilor. Nimic ieșit din comun. Un  cotidian aproape dureros de banal și plictisitor. Și totuși... În acest spațiu al întâlnirilor și al despărțirilor se intersectează destine. Sunt niște întâlniri aparent ocazionale, nevinovate. Așa cum ni se întâmplă cu miile pe parcursul unei vieți și cărora nu le acordăm nici cea mai minimă atenție. Aceste atingeri ale sorții, însă, nu sunt deloc accidentale. Ele ne marchează existența. A noastră , a celor din preajma noastră, a tuturor celor cu care intrăm ulterior în contact. O întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, ne pot determina și  modela viața, ne pot direcționa parcursul drumului, numit destin. Nimic întâmplător, cum spun bătrânii înțelepți, dar, în același timp, și o uriașă doză de responsabilitate”, spune profesorul doctor Lucian Băleanu, despre „Watch Dogs”.  

„Patima Roșie”, un text marca Mihail Sorbu, va fi pus în scenă duminică, 7 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa Tineretului.

Din distribuție fac parte Cristina Gheorghe, Bogdan Muncaciu, Florin Aionitoaei, Bogdan Horga, Lorena Petronela Chiribuță și Ionică Ciofu.

„Nu vă opriți cu înțelegerea la suprafața faptelor pe care le veți urmări în acest spectacol! Dincolo de iubiri fulgerătoare și trădări, dincolo chiar și de câteva focuri de revolver, rămâne să înțelegeți că ceea ce merită cu adevărat prețuit este iubirea sinceră și curată”, afirmă actorii botoșăneni despre spectacol.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri, între orele 08:00 – 21:00, la Casa Tineretului din Bulevardul Mihai Eminescu, de marți până vineri de la ora 12:00 până la ora 16:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 16:00 până la ora 18:00.

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: Dacă asta este părerea tinerilor despre județul lor, înseamnă că managementul local a eșuat complet! (video)

astăzi, 12:12
33

Iată unde ne-a adus „experiența” în administrație la Botoșani! Dacă asta este părerea tinerilor despre județul lor, dacă ei răspund atât de vehement că nu văd nicio ...

PSD Botoșani: Primarul Cosmin Andrei anunță încă două creșe noi, în zona fostului Obor și în ANL Șoseaua Iașului, după creșa deschisă anul trecut în ANL Cișmea

astăzi, 11:33
27

Administrația Cosmin Andrei a reușit să construiască și să deschidă prima creșă nouă în municipiul Botoșani din ultimii 34 de ani. Este vorba de creșa din cartierul ANL Cișmea, care...

Exercițiu de pregătire cu 100 de polițiști din România și Republica Moldova, desfășurat la Botoșani! (foto)

astăzi, 11:20
43

Aproximativ 100 de polițiști din cadrul structurilor de intervenție participă, începând de astăzi, la exercițiul de antrenament integrat organizat de Inspectoratul de Poliție Județ...