Tineri invitați la spectacolul „Antisocial” pe scena de la „Vasilache”

Tineri invitați la spectacolul „Antisocial” pe scena de la „Vasilache”

Vineri, 13 mai, tinerii cu vârste de peste 14 ani sunt invitați la sediul Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, de la ora 18:00, să vizioneze spectacolul „Antisocial” de Bogdan Georgescu.

Acesta este prezentat de Atelierul de Teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Darina Știr, Teofil Bozian, , Sabina Ivanov, Raluca Stredie, Paula Cășăriu, Cosmin Lipovanu, Andreea Onișoru, Bianca Angelescu, Teddy Ștefănescu, Alexandru Sauciuc, Andrei Asiminicesei, Elena Atodiresei, Ioana Borfotină, Rareș Lemni, Cosmin Martiniuc, Sophia Mititelu și Ruxandra Rădulescu.

Coordonatorii acestui proiect sunt Lenuș Moraru și Gelu Rîșca.

„Antisocial” este un spectacol al „adevărului”, al reacțiilor la cald și al consecințelor. Este libertatea de expresie sau nu „liberă”? Au întrecut elevii limita, profesorii au rămas fără toleranță sau părinții sunt prea nepăsători? Are cineva vreo vină, trebuie cineva pedepsit sau mereu vor exista asemenea situații?

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru elevi și studenți, iar 20 de lei pentru adulți. Spectacolul se adresează tinerilor cu vârsta de peste 14 ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
732

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1205

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
489

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...