„Să cântăm cu moldovenii”, spectacol marca Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor – Ioan Cobâlă” de Ziua Copilului

„Să cântăm cu moldovenii”, spectacol marca Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor – Ioan Cobâlă” de Ziua Copilului

Din data de 1 mai Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” poartă și numele marelui dirijor Ioan Cobâlă. În acest sens, orchestra reia spectacolele excepționale pe 1 iunie.

Începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani, invită iubitorii de folclor și muzică bună să participe la spectacolul „Să cântăm cu moldovenii”.

Pe scenă vor urca artiști de renume, și anume Dan Doboș, care este și managerul Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor – Ioan Cobâlă”, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Cornelia Ciobanu, Alina Huțu, Constantin Petrescu, Loredana Călin alături de soliștii instrumentiști, cum ar fi Mitică Ștefan (instrumente populare), Oleg Sacaliuc (vioară), Ionuț Scripcariu (trompetă), Alexandru Todirel Marin (clarinet), Alexandru Hrițcu (vioară) și Cosmin Ababei (trompetă).

În cadrul spectacolului va avea loc lansarea CD-ului orchestrei intitulat „Ca pe la Botoșani”, dirijor Ion Oloieru.

Invitații speciali în spectacol sunt vocea de aur a Banatului Nicoleta Voica și urmașul Mariei Lătărețu, Ion Drăgan.

Prezentarea spectacolului și momentele artistice vor fi asigurate de actorul Marius Rogojinschi. Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga’’ din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
712

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1139

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
478

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...