Teatrul „Vasilache” invită la o întâlnire cu Dodo, „Elefănțelul curios”

Teatrul „Vasilache” invită la o întâlnire cu Dodo, „Elefănțelul curios”

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret din Botoșani invită la o întâlnire cu Dodo, „Elefănțelul curios”. Spectacolul muzical și interactiv este regizat de Valentin Dobrescu, după o idee de Rudyard Kipling.

Piesa va fi jucată joi și vineri, de la ora 18:00, respectiv sâmbătă și duminică, de la ora 11:00.

Muzica este compusă de Constantin Panaite, iar scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu.

Din distribuția spectacolului fac parte: Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Bordianu și Anamaria Chelaru.

 „Vă invităm să urmăriți povestea unui pui de elefant, pe nume Dodo, care e foarte curios și vrea să știe tot ce e și ce se întâmplă în jurul său. O întrebare neobișnuită  - ce mănâncă crocodilul la cină? - ajunge să îi pună viața în pericol. Cu toate că trece prin tot felul de întâmplări, concluzia este că totuși e bine să fii curios”, a transmis Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua și la locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări, locurile alocându-se în ordinea sosirii spectatorilor. Prețul unui bilet este de 12 lei.

„Vă rugăm să citiți regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole! Spectatorul prin achiziționarea biletului de intrare la spectacol acceptă condițiile de desfășurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măștii, precum și respectarea distanțării sociale”, au subliniat reprezentanții Teatrului.

 

Spune-ne opinia ta