Teatrul „Vasilache” caută să angajeze actor mânuitor de păpuși

Teatrul „Vasilache” caută să angajeze actor mânuitor de păpuși

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani organizează, la sediul instituției, concurs pe durată determinată de 1 an pentru ocuparea postului vacant de actor mânuitor de păpuși, grad profesional debutant.

Cei care doresc să urmeze o carieră în arta teatrală trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul artistic, cum ar fi Facultatea de Teatru pe specializarea Artele spectacolului (păpuși și marionete), să aibă aptitudini muzicale și dans, creativitate, expresivitate, comunicare, dicție, mișcare scenică, capacitate de improvizație, iar vârsta maximă trebuie să fie de 32 de ani.

Desfășurarea concursului:

-              dată limită depunere dosare: 14.07.2022, ora 15

-              probă scrisă și practică: 21.07.2022, ora 10

-              interviu: 26.07.2022, ora 10

Tematica, bibliografia și documentele necesare înscrierii la concurs se găsesc pe site-ul instituției www.teatrulvasilache.ro.

Informații se pot obține la sediul instituției, telefon 0231/514353, persoană de contact este Apetrei Ana-Maria, secretar comisie.             

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
692

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...

Echipă completă la CJ Botoșani, un consilier a depus astăzi jurământul! (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
754

Este vorba despre Gabriel Cîrlan, care a ocupat și funcția de director al societății Nova Apaserv în perioada 2013 - 2016.După ce la începutul lunii martie Tribunalul Botoș...

Cele mai longevive cupluri premiate de municipalitatea botoșăneană! (foto, video)

Marţi, 26 Martie 2024
482

Evenimentul s-a desfășurat în sala „Mihai Eminescu” din incinta Primăriei municipiului Botoșani, care a devenit neîncăpătoare pentru zecii de bătrâni chemați de m...