Teatru pentru copii și tineret, la final de săptămână. Se va juca „Pinocchio”

Teatru pentru copii și tineret, la final de săptămână. Se va juca „Pinocchio”

La finalul acestei săptămâni, botoșănenii și nu doar sunt invitați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, pentru a viziona spectacolul „Pinocchio”.

Spectatorii sunt așteptați joi, 20 ianuarie, de la ora 18:00, la sediul Teatrului „Vasilache”, sâmbătă, 22 ianuarie de la ora 11:00, iar duminică de la ora 10:30, dar și de la ora 12:30.

Spectacolul „Pinocchio”, după Carlo Collodi, adaptarea, dramatizarea și regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu. Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei Moraru.

Din distribuție fac parte îndrăgiții actori Adelina Cojocariu, Pavel Petrași, Cosmin Tanasă, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru și Andrei Iurescu.

„Povestea lui Pinocchio, atât de cunoscută celor mari si celor mici, vă invit să o priviți așa cum am văzut-o eu, care am trecut deja prin vârstele voastre. Și veți vedea că toate peripețiile, întâmplările, încercările, mai mult sau mai puțin amuzante, de care va avea parte păpușa de lemn, pot să ni se întâmple și nouă tuturor în drumul spre a deveni oameni”, spune Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua și la locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
438

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1362

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
187

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...