Teatru pentru copii și tineret, la final de săptămână. Se va juca „Pinocchio”

Teatru pentru copii și tineret, la final de săptămână. Se va juca „Pinocchio”

La finalul acestei săptămâni, botoșănenii și nu doar sunt invitați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, pentru a viziona spectacolul „Pinocchio”.

Spectatorii sunt așteptați joi, 20 ianuarie, de la ora 18:00, la sediul Teatrului „Vasilache”, sâmbătă, 22 ianuarie de la ora 11:00, iar duminică de la ora 10:30, dar și de la ora 12:30.

Spectacolul „Pinocchio”, după Carlo Collodi, adaptarea, dramatizarea și regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu. Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei Moraru.

Din distribuție fac parte îndrăgiții actori Adelina Cojocariu, Pavel Petrași, Cosmin Tanasă, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru și Andrei Iurescu.

„Povestea lui Pinocchio, atât de cunoscută celor mari si celor mici, vă invit să o priviți așa cum am văzut-o eu, care am trecut deja prin vârstele voastre. Și veți vedea că toate peripețiile, întâmplările, încercările, mai mult sau mai puțin amuzante, de care va avea parte păpușa de lemn, pot să ni se întâmple și nouă tuturor în drumul spre a deveni oameni”, spune Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua și la locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
415

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
184

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
745

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...