Sâmbătă se joacă „Watch Dogs”

Sâmbătă se joacă „Watch Dogs”

Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 18:00, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” revin pe scenă cu spectacolul „Watch Dogs”, de Lucian Băleanu.

Spectacolul se leagă de o întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, care ne pot determina și modela viața, ne pot direcționa parcursul drumului, numit destin.

Textul este adaptat de către Lucian Băleanu, regia artistică este semnată de către Alexandru Vasilachi, iar scenografia este realizată de către Mihai Pastramagiu.

Din distribuție fac parte Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaiei, Sorin Ciofu și Gina Pătrașcu-Zamfirache.

Preț unui bilet este de 30 lei, dar pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului, de marți până vineri de la ora 12:00 până la ora 16:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 16:00 până la ora 18:00.

Dar mai pot fi achiziționate și de la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri, de la ora 08:00 până la ora 21:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
445

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1405

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
190

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...