Sarbatoreste alaturi de copilul tau, la Teatrul Vasilache Botosani! - Concursul "Deseneaza spectacolul" continua!

Sarbatoreste alaturi de copilul tau, la Teatrul Vasilache Botosani! - Concursul "Deseneaza spectacolul" continua!
Petreceti sărbătoarea copilăriei împreună cu copiii, în sala de spectacol! Actorii papusari au pregatit surprize pentru spectatori, in semn de pretuire pentru publicul mare si mic.

Duminică, 30 mai, la orele 11.00 şi 12.30, la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" este programat spectacolul "În vizită cu Dl. Goe şi Bubico", după schiţele omonime de I.L. Caragiale.
 
Domnul Caragiale (interpretat de actorul Vali Ligi) pleacă în vizită la familia bunei sale amice Madam Popescu (actriţa Mihaela Nistorica), pentru a-l felicita pe tânărul ei fiu, Ionel Popescu (actorul Marius Rusu), cu prilejul aniversării lui.

Cum se va desfăşura vizita şi prin ce întâmplări va trece nenea Iancu, întâlnindu-se în tren cu Dl. Goe şi căţelul Bubico, veţi afla vizionând spectacolul.

Regia şi adaptarea textului sunt semnate de Marius Rogojinschi, iar scenografia este realizată împreună cu  Mihai Pastramagiu.

Spectacolul este jucat cu marionete pe fire iar durata este de o ora.

"Actorii, împreună cu marionetele lor, vor face fotografii cu copiii după spectacol. Aşadar, nu rataţi ocazia de a avea o astfel de amintire în albumul de fotografii. Este un dar oferit de colectivul Teatrului Vasilache, pe lângă alte surprize, pentru că suntem în preajma  Zilei Internaţionale a Copilului, care se sărbătoreşte pe 1 Iunie în fiecare an", a precizat Mihaela Nistorica, diretor adjunct al Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache.

Distribuţia pe roluri este următoarea:

I.L.Caragiale: Valentin Ligi
Goe:  Mihaela Nistorică
Mam Mare : Aurica Dobrescu
Mamiţica: Ibica Leonte
Tanti Miţa:  Ramona Hriscu
Controlorul : Marius Rusu
Urâtul: Florin Iftode
Bubico: Mihaela Nistorica
Dama: Aurica Dobrescu
Majordomul Vasile: Florin Iftode
Madam Popescu: Mihaela Nistorică
Ionel Popescu: Marius RusuUn spectacol vesel pe care îl puteţi viziona la ora 11 şi 12, 30 dacă faceţi rezervări la 0231514353 sau 0756084651 şi teatrulvasilache@yahoo.com
 Preţ bilet 5 lei
 
Conducerea Teatrului Vasilache le aminteste copiilor ca sunt asteptati in fiecare duminica cu desenele care ilustreaza spectacolul din duminica precedenta, pentru a participa la editia a doua a Concursului "Deseneaza spectacolul"! Castigatorii vor fi desemnati la închiderea stagiunii, pe 27 iunie 2010, cu ocazia premierei spectacolului "Iedul cu trei capre". Se va premia cate un desen pentru fiecare titlu de spectacol.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Antifrauda a plecat cu Mărțișorul: Controale la comercianții de flori și ornamente cu ocazia zilei de 8 martie!

astăzi, 10:28
34

Inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) controlează în această perioadă (29 februarie - 8 martie) persoanele și firmele care activează în domeniul comer...

Masă sănătoasă pentru aproximativ 11.000 de elevi din județul Botoșani!

astăzi, 09:46
75

10.786 de elevi din județul Botoșani vor primi, în anul școlar 2023-2024, o masă sănătoasă la școală.Programul „Masă caldă în școli” a fost înlocuit cu Pr...

Pod nou peste Siret, pe DN 29A Suceava – Dorohoi, de circa 70 de milioane de lei

astăzi, 09:11
470

Unul dintre cele mai șubrede poduri rutiere de pe un drum național, cel de pe DN 29A Suceava – Dorohoi, la limita dintre Zvoriștea și localitatea botoșăneană Vârfu Câmpului, v...