Sarbatoreste alaturi de copilul tau, la Teatrul Vasilache Botosani! - Concursul "Deseneaza spectacolul" continua!

Sarbatoreste alaturi de copilul tau, la Teatrul Vasilache Botosani! - Concursul "Deseneaza spectacolul" continua!
Petreceti sărbătoarea copilăriei împreună cu copiii, în sala de spectacol! Actorii papusari au pregatit surprize pentru spectatori, in semn de pretuire pentru publicul mare si mic.

Duminică, 30 mai, la orele 11.00 şi 12.30, la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" este programat spectacolul "În vizită cu Dl. Goe şi Bubico", după schiţele omonime de I.L. Caragiale.
 
Domnul Caragiale (interpretat de actorul Vali Ligi) pleacă în vizită la familia bunei sale amice Madam Popescu (actriţa Mihaela Nistorica), pentru a-l felicita pe tânărul ei fiu, Ionel Popescu (actorul Marius Rusu), cu prilejul aniversării lui.

Cum se va desfăşura vizita şi prin ce întâmplări va trece nenea Iancu, întâlnindu-se în tren cu Dl. Goe şi căţelul Bubico, veţi afla vizionând spectacolul.

Regia şi adaptarea textului sunt semnate de Marius Rogojinschi, iar scenografia este realizată împreună cu  Mihai Pastramagiu.

Spectacolul este jucat cu marionete pe fire iar durata este de o ora.

"Actorii, împreună cu marionetele lor, vor face fotografii cu copiii după spectacol. Aşadar, nu rataţi ocazia de a avea o astfel de amintire în albumul de fotografii. Este un dar oferit de colectivul Teatrului Vasilache, pe lângă alte surprize, pentru că suntem în preajma  Zilei Internaţionale a Copilului, care se sărbătoreşte pe 1 Iunie în fiecare an", a precizat Mihaela Nistorica, diretor adjunct al Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache.

Distribuţia pe roluri este următoarea:

I.L.Caragiale: Valentin Ligi
Goe:  Mihaela Nistorică
Mam Mare : Aurica Dobrescu
Mamiţica: Ibica Leonte
Tanti Miţa:  Ramona Hriscu
Controlorul : Marius Rusu
Urâtul: Florin Iftode
Bubico: Mihaela Nistorica
Dama: Aurica Dobrescu
Majordomul Vasile: Florin Iftode
Madam Popescu: Mihaela Nistorică
Ionel Popescu: Marius Rusu



Un spectacol vesel pe care îl puteţi viziona la ora 11 şi 12, 30 dacă faceţi rezervări la 0231514353 sau 0756084651 şi teatrulvasilache@yahoo.com
 Preţ bilet 5 lei
 
Conducerea Teatrului Vasilache le aminteste copiilor ca sunt asteptati in fiecare duminica cu desenele care ilustreaza spectacolul din duminica precedenta, pentru a participa la editia a doua a Concursului "Deseneaza spectacolul"! Castigatorii vor fi desemnati la închiderea stagiunii, pe 27 iunie 2010, cu ocazia premierei spectacolului "Iedul cu trei capre". Se va premia cate un desen pentru fiecare titlu de spectacol.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
36

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...

Covor asfaltic pe un drum județean important din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:44
37

Unul dintre cele mai importante sectoare de drum, aflat în aceste momente în plin proces de asfaltare, este drumul județean DJ 296 Botoșani-Cișmea-intersecție Costești, acolo unde sun...

(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 14:18
40

Beneficiarul WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9 C, demisol, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "Dezvolta...