„Să nu ne răzbunați”, un spectacol de neratat, repus în scenă în această săptămână

„Să nu ne răzbunați”, un spectacol de neratat, repus în scenă în această săptămână

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” și SC Televiziunea Locală Telem SRL, prezintă în parteneriat spectacolul „Să nu ne răzbunați”, în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret.

Adresat cu precădere tinerilor, spectacolul este programat pentru ziua de sâmbătă, 13 martie 2021, cu începere de la ora 18:00, în Sala Teatrului „Vasilache”.

Din distribuția spectacolului face parte actrița Silvia Răileanu.

Regia şi scenografia sunt semnate de Silvia Răileanu şi Mirela Nistor, voce text,  Cezar Amitroaei, iar montaj şi procesare video, Florin Petrosceac.

„Veţi vedea o pagină de istorie din viața tinerilor basarabeni deportați în Siberia după ocuparea estului Moldovei de către trupele sovietice. Sunteți invitați la o dezbatere pe această temă alături de elevii Colegiului Național „A.T. Laurian”, au transmis organizatorii spectacolului.

Preţul unui  bilet este de 15 lei.

Biletele sunt puse la vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51. Nu se fac rezervări la spectacole, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

 

 

Spune-ne opinia ta