Regizorul Alexandru Vasilache favorit pentru preluarea conducerii Teatrului Eminescu

Regizorul Alexandru Vasilache favorit pentru preluarea conducerii Teatrului Eminescu

Retragerea actorului Adrian Titieni din comisia de examinare pentru concursul de manager al Teatrului Mihai Eminescu a condus la reluarea inițială a procedurilor de organizare a concursului.

Conform celor declarate de reprezentanții municipalității, procedura de concurs va fi reluată, iar pe durata derulării etapelor de concurs, interimatul va fi asigurat în continuare de Traian Apetrei.

Și în prima fază ca și în momentul de față, doi concurenți își doresc să acceadă pe postul de manager al instituției de cultură botoșănene. Este vorba de lectorul universitar doctor, Antonela Cornici de la Universitatea Națională de Arte “George Enescu” din Iași și regizorul artistic Alexandru Vasilache.

Regizorul Sandu Vasilache, se pare că este favorit să preia conducerea teatrului, acesta activând de ani buni în colectivul instituției botoșănene, în calitate de regizor artistic, fiind și agreat și sprijinit chiar și de consilierul local Marius Rogojinschi, care este și director al Teatrului de Copii și Tineret “Vasilache”.

 

Spune-ne opinia ta