Recital instrumental la Dorohoi pentru comemorarea artistului George Enescu

Muzeul Județean Botoșani organizează, vineri, 19 mai 2023, începând cu ora 15:00, în Sala Polivalentă a Muzeului Memorial „George Enescu” din Dorohoi, recitalul instrumental „Sub steaua lui Enescu” (II).

Vor interpreta elevii Marcus Theodor Săndulescu, Ioana Apătăchioaie, Ianis Matei Donisan, Ioan Constantin, Marian Sorocan, Tudor Prisacariu, Maria Apătăchioaie, Alexandra Marițencu, sub coordonarea profesorului Mihalenco Prisacaru Marina.

În program vor fi piese din creația compozitorilor George Enescu, Joseph Haydn, Carmen Petra Basacopol, Johann Sebastian Bach, Frédéric Chopin, Piotr Ilici Tchaikovsky, Claude Debussy, Jean-Baptiste Accolay, Ludwig Van Beethoven.

Manifestarea este organizată în colaborare cu Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani și face parte din seria evenimentelor dedicate comemorării a 68 de ani de la trecerea în eternitate a lui George Enescu.

Intrarea este liberă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Clădire a jandarmilor din Botoșani demolată, se construiește una nouă la standarde moderne! (foto, video)

astăzi, 09:02

Joi spre orele amiezii, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, a avut loc o conferință de presă, iar una dintre temele prezentate face referire la gradul de implementa...

Ședință cu directorii și directorii adjuncți de școli. Șeful IȘJ: „Și vă rog încă o dată să...” (foto, video)

Thursday, 3 October 2024

Joi spre orele amiezii, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, a avut loc o ședință cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățămâ...

Brățări inteligente pentru monitorizarea agresorilor în cazurile de violență domestică, trimise la Botoșani! (foto, video)

Thursday, 3 October 2024

Începând cu data de 1 octombrie a devenit operațional, și la nivelul județului Botoșani, Sistemul informatic de monitorizare electronică a persoanelor care fac obiectul aplicării mă...