Botoșăneni așteptați la spectacolul „Luceafărul”

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” prezintă, vineri, 19 mai, de la ora 18:00, spectacolul „Luceafărul”, de Mihai Eminescu, în regia lui Ion Sapdaru.

Scenografia este semnată de Gelu Rîşca, video design de Silviu Apostol, iar coregrafia este realizată de Victoria Bucun.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Oana Asofiei, Pavel Petraşi, Andrei Bordianu, Ana Apetrei, Anamaria Chelaru, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Andrei Iurescu și Cosmin Tanasă. Voce Ion Caramitru, înregistrare Radio România.

Spectacolul va fi prezentat în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret al Teatrului „Vasilache”, sub patronajul UNITER.

Aşadar, sunteți așteptați să vizionaţi „celebrul poem „Luceafărul” într-o interpretare coregrafică, muzicală, actoricească, însoţită de geniala voce a marelui Ion Caramitru”, spune regizorul Ion Sapdaru.

Spectacolul este recomandat tinerilor cu vârsta peste 13 ani.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru elevi şi studenţi, iar pentru adulți este de 20 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Clădire a jandarmilor din Botoșani demolată, se construiește una nouă la standarde moderne! (foto, video)

astăzi, 09:02

Joi spre orele amiezii, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, a avut loc o conferință de presă, iar una dintre temele prezentate face referire la gradul de implementa...

Ședință cu directorii și directorii adjuncți de școli. Șeful IȘJ: „Și vă rog încă o dată să...” (foto, video)

Thursday, 3 October 2024

Joi spre orele amiezii, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, a avut loc o ședință cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățămâ...

Brățări inteligente pentru monitorizarea agresorilor în cazurile de violență domestică, trimise la Botoșani! (foto, video)

Thursday, 3 October 2024

Începând cu data de 1 octombrie a devenit operațional, și la nivelul județului Botoșani, Sistemul informatic de monitorizare electronică a persoanelor care fac obiectul aplicării mă...