Recital de pian "Între Alb și Negru", interpretat de talentatul pianist compozitor Bogdan Ota

Evenimentul va avea loc în Botoșani la Sala Eminescu a Hotelului Rapsodia pe 9 decembrie 2023 ora 18.30.

Recital de pian "Între Alb și Negru", interpretat de talentatul pianist compozitor Bogdan Ota

Asociația Culturală “Bogdan Ota” vă invită la un eveniment muzical unic în peisajul cultural românesc - recitalul de pian "Între Alb și Negru", interpretat de talentatul pianist compozitor Bogdan Ota.

Bogdan Ota, recunoscut pe scena internațională pentru tehnica sa pianistică și capacitatea de a comunica emoții puternice prin intermediul muzicii, va oferi publicului o serie de compoziții originale în cadrul acestui recital. Aceste piese, de o sensibilitate rar întâlnită, vor purta ascultătorul într-o călătorie muzicală care oscilează între intensitățile clapelor albe și negre ale pianului, simbolizând contrastul dintre lumină și întuneric, speranță și disperare, bucurie și melancolie, precizează reprezentanții asociației. 

Lucrările sunt compilate de pe cele trei albume lansate de artist până în prezent

"Între Alb și Negru" nu este doar un regal muzical, ci și o meditație asupra naturii umane și a profunzimilor emoționale pe care muzica le poate atinge. Piesele compuse de Bogdan Ota sunt adevărate povești sonore care vorbesc despre lumea interioară a artistului, dar și despre universul emoțional comun tuturor oamenilor, se mai arată în comunicatul transmis de asociația culturală menționată.

Asociația Culturală “Bogdan Ota” îi așteptă cu drag pe botoșăneni, și îi îndeamnă să se lase purtați în această călătorie unde fiecare notă este un pas în descoperirea sinelui și a peisajului emoțional care ne înconjoară.

"Între Alb și Negru" este o ocazie unică de a experimenta muzica în forma sa cea mai pură și emoționantă, și anume interpretată doar la pian.

Biletele se găsesc în rețeaua iabilet.ro și la Cinema Unirea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii din Spania vor putea primi dublă cetățenie!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
135

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei înt...

ÎPS Teofan vine la Botoșani pentru a boteza cel de-al cincilea copil al unui preot din județ!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1155

Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va fi prezent duminică, 3 martie, în județul Botoșani.ÎPS Teofan va sluji Sfânta Liturghie la Biserica &...

Luni începe simularea examenului de Bacalaureat. Participă peste 146.000 de elevi din întreaga țară!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
100

Elevii de clasa a XII-a și a XIII-a seral încep luni simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unități de învățământ și va implica ...