Recital de pian "Între Alb și Negru", interpretat de talentatul pianist compozitor Bogdan Ota

Evenimentul va avea loc în Botoșani la Sala Eminescu a Hotelului Rapsodia pe 9 decembrie 2023 ora 18.30.

Recital de pian "Între Alb și Negru", interpretat de talentatul pianist compozitor Bogdan Ota

Asociația Culturală “Bogdan Ota” vă invită la un eveniment muzical unic în peisajul cultural românesc - recitalul de pian "Între Alb și Negru", interpretat de talentatul pianist compozitor Bogdan Ota.

Bogdan Ota, recunoscut pe scena internațională pentru tehnica sa pianistică și capacitatea de a comunica emoții puternice prin intermediul muzicii, va oferi publicului o serie de compoziții originale în cadrul acestui recital. Aceste piese, de o sensibilitate rar întâlnită, vor purta ascultătorul într-o călătorie muzicală care oscilează între intensitățile clapelor albe și negre ale pianului, simbolizând contrastul dintre lumină și întuneric, speranță și disperare, bucurie și melancolie, precizează reprezentanții asociației. 

Lucrările sunt compilate de pe cele trei albume lansate de artist până în prezent

"Între Alb și Negru" nu este doar un regal muzical, ci și o meditație asupra naturii umane și a profunzimilor emoționale pe care muzica le poate atinge. Piesele compuse de Bogdan Ota sunt adevărate povești sonore care vorbesc despre lumea interioară a artistului, dar și despre universul emoțional comun tuturor oamenilor, se mai arată în comunicatul transmis de asociația culturală menționată.

Asociația Culturală “Bogdan Ota” îi așteptă cu drag pe botoșăneni, și îi îndeamnă să se lase purtați în această călătorie unde fiecare notă este un pas în descoperirea sinelui și a peisajului emoțional care ne înconjoară.

"Între Alb și Negru" este o ocazie unică de a experimenta muzica în forma sa cea mai pură și emoționantă, și anume interpretată doar la pian.

Biletele se găsesc în rețeaua iabilet.ro și la Cinema Unirea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
44

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
87

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
141

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...