Real succes cu spectacolul „Să nu ne răzbunați” la Festivalul Internațional de Teatru Monodramă pentru Femei din Liban (fotogalerie)

Real succes cu spectacolul „Să nu ne răzbunați” la Festivalul Internațional de Teatru Monodramă pentru Femei din Liban (fotogalerie)

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” a participat, în perioada 14 – 16 mai, la cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Monodramă pentru Femei, care a avut loc la Teatrul Național Libanez din Tir.

Festivalul este organizat de Asociația Tiro pentru Arte, din Liban, iar instituția de cultură botoșăneană s-a prezentat cu spectacolul „Să nu ne răzbunați”. Regia și scenografia spectacolului sunt semnate de Silvia Răileanu și Mirela Nistor, adaptarea textului a fost făcută de Ionuț Poclid, vocea textul a fost dată de Cezar Amitroaei, montaj și procesare video de Florin Petrosceac. Din distribuția spectacolului face parte Silvia Răileanu.

Spectacolul s-a bucurat în Liban de un real succes. Printre spectatori s-au numărat Radu Cătălin Mardare, ambasadorul României în Liban și Cosmin Herțanu, consulul României la Beirut.

Aseară Veruța și-a mărturisit povestea cum a putut ea mai bine, s-a bucurat la spectacol de prezența Excelenței Sale Radu Cătălin Mardare, Ambasadorul României în Liban și a domnului consul Cosmin Herțanu, a întâlnit oameni frumoși, a legat prietenii noi. Veruța e fericită!”, a transmis actrița Silvia Răileanu.

Această piesă teatrală a mai fost prezentată în Studioul Teatrului „Vasilache”, la Festivalurile Internaționale de Monodramă din Bacău (2019), Mongolia – Ulan Bator (2019), Albania – Korca (2021), Ujhorod, Ucraina (2021), în Sharm El Sheik, Egipt (2021), Alexandria, Egipt (2022) și Algeria (2022).






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Dezbatere pe tema antreprenoriatului și a tinerilor care fug de Botoșani, organizată de PNL Botoșani! (galerie foto)

Marţi, 21 Mai 2024
167

În sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia a avut loc, marți după-amiază, o conferință dedicată tinerilor și antreprenorilor din Botoșani. Conferința a fost moderată de ...

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1205

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
692

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...