„Rămășagul lui Păcală”, spectacolul săptămânii la Teatrul pentru Copii

„Rămășagul lui Păcală”, spectacolul săptămânii la Teatrul pentru Copii

Teatrul pentru Copii și Tineret din Botoșani vor pune în scenă, în această săptămână, spectacolul „Rămășagul lui Păcală”, adaptare după Ion Creangă, Ioan Slavici și povești populare românești, în regia artistică a lui Florin Iftode și Marius Rusu. Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu.

Spectacolul poate fi vizionat joi, de la ora 18:00, sâmbătă și duminică, de la ora 11:00. Din distribuție fac parte actorii: Pavel Pretași, Marius Rusu, Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu și Cosmin Tanasă.

Prețul unui bilet este de 12 lei. Tichetele sunt puse în vânzare în ziua și la locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

„Vă rugăm să respectați toate prevederile legale în vigoare privind accesul la spectacole! Spectatorul, prin achiziționarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condițiile de desfășurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măștii, precum și respectarea distanțării sociale”, subliniază reprezentanții Teatrului.

 

Spune-ne opinia ta