"Fiecare viață este un dar!" - Marșul pentru Viață a reunit, din nou, botoșănenii! FOTO

"Fiecare viață este un dar!" - Marșul pentru Viață a reunit, din nou, botoșănenii! FOTO

Preoți cu preotesele lor și prunci abia născuți, bunici cu copii, părinți purtând mesaje pro viață, profesori alături de elevi. Marșul pentru Viață a reunit la Botoșani, ca în fiecare an, oameni care cred că împreună pot deveni o forță într-o lume tot mai secularizată. 

Sâmbătă, la ora 14.00, preoți și creștini din toate parohiile din municipiul Botoșani - în frunte cu protopopul Lucian Leonte - s-au reunit la Biserica Buna Vestire, de unde au pornit într-un marș care a urmat traseul Biserica Rosetti - Bulevardul Mihai Eminescu - Pietonalul Unirii - strada Cuza Vodă - strada Marchian - Maternitatea - Biserica Sfânta Treime.

O manifestare creștină de la care nu a lipsit drapelul României, alături de mesaje precum: Orice copil merită o zi de naștere, Suntem generația pentru Viață, Eu aleg Viața, Avortul oprește o inimă care bate, Pentru femeie, pentru copil, pentru viață, Fiecare viață este un dar, Susținem viața, Bărbații adevărați aleg viața, Avortul... o inimă se oprește, o altă inimă se frânge. 

Marșul pentru Viață a fost organizat de Protopopiatul Botoșani și Departamentul Pro Vita al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani și Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din România, filiala Botosani.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
85

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
71

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
632

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...