"Dor de primavara", cu artistii de la Palatul Copiilor Botosani! - FOTO

"Dor de primavara", cu artistii de la Palatul Copiilor Botosani! - FOTO
În ziua de 3 aprilie 2011 a avut loc la Teatrul Mihai Eminescu Botoşani spectacolul "Dor de primăvară", pregătit de membrii cercului de dans popular de la Palatul Copiilor Botoşani, condus de prof. Monica Huştiuc.

Au evoluat pe scenă peste 170 copii care au prezentat dansuri populare, dansuri populare stilizate, dansuri tradiţionale ale altor popoare, dar şi un dans modern.



Cuvântul de deschidere a fost susţinut de prof. Marcel Dupu - Director al Palatului Copiilor Botoşani.



Părinţii care au însoţit copiii la spectacol au susţinut cu aplauze şi au fost deosebit de încântaţi de evoluţia micilor artişti. Copiii care au evoluat pe scenă au fost de la preşcolari până la elevi de liceu.



Manifestarea, care a adus pe scenă toţi copiii înscrişi la cercul de dans popular, s-a dorit să reprezinte o acţiune de evaluare a activităţii desfăşurate de la începutul anului şcolar 2010-2011 până în prezent.
 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
26

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
37

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...