Povestea „Rățușca cea urâtă” va fi pusă în scenă de actorii Teatrului „Vasilache”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani invită iubitorii de teatru și povești să vizioneze spectacolul „Rățușca cea urâtă”, de la ora 18:00, la sediul instituției de cultură.

Regia artistică este realizată de către Valentin Dobrescu, scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.  

Din distribuție fac parte Florin Iftode, Mihaela Ștempel, Alin Gheorghiu, Renata Voloșcu, Andrei Iurescu și Andrei Bordianu. Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Intrarea la spectacole este permisă doar persoanelor vaccinate complet, trecute prin boală, cele cu test negativ PCR (în ultimele 72 de ore) sau test rapid (în ultimele 48 ore).

Copiii sub 12 ani nu trebuie să aibă certificat Covid sau test negativ, dar trebuie însoțiți de un adult vaccinat sau trecut prin boală. Biletele sunt puse în vânzare în ziua și la locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul local al municipiului Botoșani a fost modificat, de unde se iau bani și ce instituții primesc majorări! (foto)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară de luni, 30 septembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local al municipiului, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integ...

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

Tuesday, 1 October 2024

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...