Povestea „Frumoasa și Bestia”, pusă în scenă de actorii Teatrului „Vasilache”

Povestea „Frumoasa și Bestia”, pusă în scenă de actorii Teatrului „Vasilache”

La finalul acestei săptămâni, botoșănenii de toate vârstele sunt așteptați la sala Teatrului „Vasilache”, pentru a viziona povestea „Frumoasa și Bestia”.

Prima punere în scenă a piesei va fi joi, 13 ianuarie, de la ora 18:00, urmând ca sâmbătă și duminică, respectiv 15 și 16 ianuarie, piesa să fie jucată de la ora 11:00.

„Frumoasa și Bestia“ este un spectacol de Valentin Dobrescu, după o poveste în engleză.

Regia artistică este semnată de către Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu, iar muzica de Alin Macovei-Moraru.

Din distribuție fac parte Adelina Cojocariu, Andrei Iurescu, Marius Rusu, Renata Voloșcu, Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu și Ana-Maria Apetrei.

 “V-ați întrebat, ce e povestea? Nu e ușor s-o definești.

Pot să vă spun că o poveste este doar ceea ce-ți dorești.

E ce visezi cu ochii minții, e gândul tău neîmplinit,

E-o lume-n care-ai vrea să fii, și-n care-acuma te-ai trezit.

Vreți o poveste? Da? Prea bine. Știu una care v-ar plăcea,

Și-n care veți vedea cu toții ce poate face dragostea”, spune Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Prețul unul bilet este de 15 lei și vor putea fi achiziționate în ziua și locul desfășurării spectacolului. Intrarea se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile fiind alocate în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul prin achiziționarea biletului de intrare la spectacol acceptă condițiile de desfășurare a acestuia, respectiv măsurarea temperaturii, portul măștii, precum și respectarea distanțării sociale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
342

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
944

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
151

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...