O altfel de abordare a operei eminesciene. „Același Altfel Eminescu”, jucat de actorii Teatrului „Mihai Eminescu”

O altfel de abordare a operei eminesciene. „Același Altfel Eminescu”, jucat de actorii Teatrului „Mihai Eminescu”

Teatrul „Mihai Eminescu" din Botoșani invită iubitorii de artă teatrală, sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 18:00, la spectacolul „Același Altfel EMINESCU".

Prin această piesă se lansează publicului botoșănean provocarea unei abordări inedite a operei eminesciene.

Textele sunt selectate din publicistica marelui poet, iar tematica acestora este la fel de actuală acum, ca și în urmă cu peste un secol și jumătate, o radiografie a tuturor palierelor societății, care se constituie într-o descriere fidelă a timpurilor noastre, un tablou realist și mereu actual.

De selecția textelor s-a ocupat Lucian Băleanu, regia artistică este semnată de Alexandru Vasilachi, cu asistența lui Lenuș Moraru.

Din distribuție fac parte Florin Aionițoaiei, Cezar Amitroaei, Dana Bucătaru, Petruț Butuman, Lorena-Petronela Chiribuță, Sorin Ciofu, Ioan Crețescu, Alexandru Dobynciuc, Gheorghe Frunză, Cristina Gheorghe, Bogdan Horga, Silvia Luca, Lenuș Moraru, Andreea Moțcu, Bogdan Muncaciu, Crenola Muncaciu, Gina Pătrașcu-Zamfirache, Valentin Popa, Silvia Răileanu, Lidia Uja și Alexandra Vicol.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri, între orele 08:00 – 12:00, la Casa Tineretului din Bulevardului „Mihai Eminescu”, de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 16:00, sâmbătă și duminică de la ora 16:00 până la 18:00.

De asemenea, biletele mai pot fi cumpărate și on-line de pe https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
324

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
345

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni.Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
461

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...