Activități la Biblioteca Județeană, pentru a celebra Ziua Culturii Naționale

Activități la Biblioteca Județeană, pentru a celebra Ziua Culturii Naționale

Vineri, 14 ianuarie, de la ora 10:00, la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani vor fi organizate activități pentru a marca Ziua Culturii Naționale.

Vor participa Cenaclurile „Luceafărul” de la Hănești, coordonator fiind profesor Georgică Manole, „Nuferi Albi” de la Corni, coordonator profesor Maria Vasiliu, „Litera” de la Stăuceni, coordonator Gabriel Atănăsoaie, alături de mai mulți bibliotecari din județ.

De asemenea, vor fi organizate și expoziții speciale în cadrul filialelor instituției.  „Ilustra-ți pană ne inspiră” (Filiala Limbi Străine, Filiala nr.3, Filiala nr. 2), „Templul culturii române” (Filiala Limbi Străine, Sala de lectură), „Imagine și simbol” (Cabinetul de numismatică și filatelie, Secția împrumut carte pentru copii), „Valori bibliofile” (Colecții Speciale).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

astăzi, 15:00
274

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
538

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1696

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...