Pe ritm de folk la Ipotești: Sute de oameni participă la Festivalul Național de Muzică „Seri Eminesciene”! (galerie foto)

În a doua seară de spectacol de la Ipotești, câteva sute de oameni au venit din împrejurimile Botoșaniului pentru a se bucura de muzică pentru suflet și să se relaxeze în aer liber.

Pe ritm de folk la Ipotești: Sute de oameni participă la Festivalul Național de Muzică „Seri Eminesciene”! (galerie foto)

   Foto: Știri.Botoșani.Ro/Florin Timofte

Festivalul Național de Muzică „Seri Eminesciene” de la Ipotești a debutat în acest an pe data de 9 august. Pe scenă au urcat artiști precum Fără Zahăr, Țapinarii, Alina Manole și Majay Gozo.

Sâmbătă, în a doua zi de spectacol sunt așteptați să urce pe scenă Alifantis & Mirică Gemini, Emeric Imre & Marius Roje, Dinu Olărașu, Ecaterina Oprea și Răzvan Băluță.

În curtea Memorialului Ipotești, acolo unde se desfășoară evenimentul, sunt amenajate spațiile în așa fel încât să fie pe placul fiecărei persoane care vine la festival. Într-o parte sunt hamace, iar în altă parte sunt amenajați mai mulți baloți de paie.

Copiii se pot poza cu personajul lor preferat din desenele animate, iubitul Mickey Mouse. De asemenea, doritorii pot obține un portret realizat pe loc.


Și pentru că suntem în plin sezon al recoltei de vară, câteva ceaune au fost încinse cu porumb fiert pentru pofticioși.

În această seară în curtea Memorialului erau câteva sute de cetățeni veniți din Iași, Suceava și chiar foarte multe persoane venite în concediu acasă din străinătate au poposit la Ipotești.

Ultima seară, adică pe 10 august, îi vom putea admira pe scenă pe Berti Barbera & Nicu Patoi Blue drops, Maria Răducanu & Călin Grigoriu și Andra Botez band.




















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...

Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

Friday, 27 September 2024

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural aferentă lunii septembrie, Daniela Mihalache din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat faptul că municipiul Botoșa...