Pe 1 septembrie Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” revine pe scena botoșăneană cu spectacolul „Tom Degețel”

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani vă invită la deschiderea stagiunii 2022-2023, care va avea loc începând cu data de 1 septembrie 2022 .

Astfel, în acest final de săptămână veți putea viziona spectacolul „Tom Degețel”. Acesta va fi pus în scenă joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Spectacolul Tom Degeţel, de Valentin Dobrescu, după o poveste populară engleză este un spectacol care se adresează preşcolarilor şi şcolarilor.

Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Adelina Cojocariu, Marius Rusu, Ana Apetrei, Florin Iftode, Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Anamaria Chelaru şi Ioana Buta.

Preţul unui bilet este de 15 lei. Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul prefect de Botoșani despre șeful IPJ: „Nu am niciun motiv să îi cer demisia” (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, trimisul Guvernului în teritoriu, a fost întrebat ce părere are despre colaborarea cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, cms. șef Tudor Cost&...

Secții de votare dublate în unele școli din Botoșani din cauza reabilitărilor. Prefect: „Nu cred că ar trebui să fie probleme” (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat faptul că în unele unități de învățământ vor fi dublate secțiile de votare. Asta pentru că în 14 școli din mun...

Modificări pentru unii clienți ai Serviciului de Permise din Botoșani, despre ce este vorba! (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat faptul că a fost emis un ordin la nivel național cu privire la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor ...