Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”, într-un spectacol dedicat Femeii

Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”, într-un spectacol dedicat Femeii

Consiliul Județean Botoșani, împreună cu Orchestra Populară „Rapsozii  Botoșanilor”  vă invită la spectacolul dedicat Zilei Internaționale a Femeii. 

Duminică, 7 martie , începând cu ora 17:00 , Orchestra „Rapsozii Botoșanilor” va susține spectacolul „O floare, un zâmbet, un cântec! Pentru tine, femeie!”, ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani.                                             

În cadrul spectacolului vor evolua soliștii: Daniela Condurache, Laura Ștefănescu-Potoroacă, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu, Alina Huțu, Loredana Călin, Alexandru Marin Todirel și Ionuț Scripcariu.        

Invitațiile se obțin de la sediul Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor”  din str. Unirii nr 10, în data de 5 martie, ora ora 10:00, în limita locurilor disponibile , respectând regulile de distanțare socială.                                                         

Spectacolul va fi înregistrat pentru a fi transmis online  pe pagina de Facebook a Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor”.

„Vă așteptăm alături de artiști pentru  a primi în dar mărțișoare muzicale !

Mulțumim Consiliului Județean Botoșani și doamnei Președinte Doina Elena Federovici pentru sprijinul acordat! ”, au transmis organizatorii spectacolului.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

O proaspătă mamă are nevoie de sânge pentru a trece cu bine peste o situație critică

Vineri, 16 Aprilie 2021
484

O proaspătă mama are nevoie de sânge pentru a rezolva problemele medicale apărute imediat după nașterea fetiței sale, Ecaterina.Femeia nu se află în stare gravă îns...

Inițiativă minunată pentru prematurii aflați la Maternitatea din Botoșani: botoșei, căciulițe și caracatițe pentru micii luptători (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
161

Patru femei din Botoșani au avut minunata idee de a croșeta diferite articole pentru prematurii internați la Maternitatea din Botoșani.Din proprie inițiativă, cele patru doamne au realizat c...

Florentina Denisa, copila rămasă orfană la doar 14 ani, are nevoie de ajutorul semenilor (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
1644

Pentru Florentina Denisa, o fată  în vârstă de doar 14 ani din comuna Avrămeni, județul Botoșani, viața a însemnat un lung șir de necazuri și lacrimi, fără prea multe ...